Reacția unei femei care a întâlnit-o în carne și oase pe Beyoncé face ocolul (și deliciul!) Internetului

Ce ai face dacă Beyoncé și-ar face apariția la același eveniment la care ești și tu? Ei bine, dacă ai fi fost în pielea acestei femei, probabil că reacția ta nu ar fi fost cu mult diferită!

Reacția unei femei care a întâlnit-o în carne și oase pe Beyoncé face ocolul (și deliciul!) Internetului

Mulți cred că, dacă trăiești în los Angeles, New York sau Londra, te întâlnești non-stop cu celebrități și dai nas în nas cu starurile la orice oră, atunci când ieși din casă. Ei bine, se mai întâmplă și asta, dar la fel de adevărat este că vedetele de primă mână sunt destul de discrete și apar rareori în public.

Iar să participi la același eveniment la care vine și Beyoncé, ei bine asta este cu adevărat o întâmplare total ieșită din comun!

Prin urmare, îți poți imagina reacția acestei femei, care a văzut-o pe Beyoncé în carne și oase! Pur și simplu, surpriza, perplexitatea și fericirea de pe fața ei, surprinse într-o fotografie care face cât o mie de cuvinte, sunt dovada că o întâlnire cu Queen B te poate bulversa cu totul, indiferent de vârsta pe care o ai!

Postată pe contul de Instagram al lui Beyoncé, imaginea surprinde momentul în care Bey împreună cu soțul ei, Jay-Z, se îndreaptă către un eveniment, desfășurat înaintea premiilor Grammy, în timp ce sunt priviți cu admirație, uimire și șoc de către o femeie rămasă literalmente cu gura căscată.

Pur și simplu doamna respectivă nu poate să-și creadă ochilor: Beyoncé și Jay-Z, arâtând absolut fantastic amândoi, sunt la doar doi pași de ea! Ei bine, cred că oricare dintre noi ar fi avut o reacție similară!

Citește și:
Cu un singur gest, Blue Ivy, fiica lui Beyoncé, a devenit starul absolut de la Premiile Grammy

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people