Cine este Rose Kennedy, nepoata lui Jackie Kennedy care seamănă foarte mult cu fosta Primă Doamnă a Americii

Nimeni nu poate ignora asemănarea izbitoare dintre Rose Kennedy și bunica sa, fosta Primă Doamnă a Americii Jackie Kennedy.

Cine este Rose Kennedy, nepoata lui Jackie Kennedy care seamănă foarte mult cu fosta Primă Doamnă a Americii

Rose Kennedy Schlossberg are 27 de ani și nu s-a aflat niciodată în lumina reflectoarelor, în pofida descendenței sale. Rose este nepoata fostului cuplu prezidențial John F. Kennedy – Jacqueline Kennedy Onassis și fiica ambasadoarei Statelor Unite în Japonia, Caroline Kennedy, și a artistului Ed Scholssberg. Iar asemănarea ei cu fosta Primă Doamnă a Americii nu poate fi ignorată. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shirley Bennett (@shirleybenn) on


Nepoata lui Jackie Kennedy nu a ales însă o carieră politică, ci și-a ales propriul drum. Aceasta a creat End Times Girl Club, un serial online de comedie despre tehnici de supraviețuire pentru femei în cazul unei apocalipse. Rose Kennedy a absolvit Harvard, unde și-a luat mai multe cursuri de cinema și și-a manifestat interesul în fashion, la fel ca și bunica ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ℒiz 🇮🇹🧿 (@liznyc66) on

Chiar dacă nu a fost foarte activă în politică, asta nu înseamnă că Rose Kennedy a stat departe de domeniul în care activează familia ei. În 2008, a donat pentru campania lui Barack Obama, a făcut voluntariat pentru campania lui Alan Khazei, candidat la Senatul SUA și a încurajat în repetate rânduri cariera politică a mamei sale.

Rose Kennedy Schlossberg a fost foarte afectată când unchiul său John F. Kennedy Jr. a murit într-un accident de avion. Apropiați ai familiei au povestit că aceasta nu a vorbit aproape cu nimeni timp de șase luni și a căzut în depresie. Tot atunci a încetat să mai mănânce și a pierdut foarte mult în greutate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by X-u-i-n (@xuin10) on

În 2017, aceasta a apărut alături de alți membri ai familiei sale într-un video care îi aducea un omagiu fostului președinte John F. Kennedy, la aniversarea a 100 de ani de la nașterea acestuia. „M-a inspirat întotdeauna spiritul său de egalitate, curajul de a adresa nedreptățile din societatea americană și dorința lui de a acționa”, spunea ea atunci.

În prezent, Rose Kennedy trăiește și lucrează în Los Angeles.

Citește și:
Kanye West face o serie de declarații șocante: a fost infectat cu noul coronavirus, este împotriva vaccinurilor și nu îl mai susține pe Donald Trump

Foto: Arhiva Revistei ELLE

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people