Transparențe, trend-ul fashion de încercat vara aceasta

Una dintre tendințele îndrăznețe ale sezonului, transparența, a revenit în prim-plan, având parte însă de transformări creative perfecte pentru pentru jocuri de texturi și suprapuneri.

Țesăturile diafane ce lasă pielea la vedere au continuat să crească în popularitate încă de anul trecut. Sezonul acesta, suprapunerile de transparențe au fost prezente pe mai toate podiumurile sub formă de topuri, rochii și bluze. Astfel, este momentul oportun pentru a purta la vedere o bustieră sau un sutien statement sau pentru a te juca cu suprapuneri.

Pentru sezonul de primăvără / vară 2020, transparențele au căpătat însă un update fresh și modern. Rochiile, dar și topurile din organza, au devenit mai populare ca oricând, în mare parte, datorită faptului că oferă o modalitate inedită de a te juca cu siluete și texturi. Indiferent dacă alegi să porți o cămașă de acest gen peste un maiou sau optezi pentru o rochie care-ți lasă picioarele la vedere, vei găsi cu siguranță inspirație la designeri precum Molly Goddard, Marine Serre, Mugler, House of Holland sau Richard Malone, printre mulți alții.

Singura parte ușor dificilă a acestui trend care necesită layering este să alegi corect ce să porți pe dedesubt, dar în mare, nu există reguli stricte. Dacă alegi o rochie, poți purta o dublură din mătase pe dedesubt sau, dacă ești curajoasă, poți opta oricând pentru un simplu body sau un compleu format dintr-un sutien și un slip care lasă și mai multă piele la vedere. Poți deasemenea purta rochia transparentă și peste o pereche de jeans și un t-shirt pentru un look mai casual.

În principiu cheia e să păstrezi o simplitate, să renunți la accesorii statement în favoarea unora mai discrete pentru a lăsa transparența să vorbească și să dublezi totul cu o atitudine pe măsură. Nu ai cum să dai greș și te vei simți exact ca pe un podium!

Citește și:
Fashion trend: ținute boeme pentru un look cool de vară

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion