Cine este persoana cu care își petrece timpul Brad Pitt

Se pare că Brad Pitt este în continuare singur, însă el petrece foarte mult timp alături de o persoană care îi împărtășește pasiunile.

Cine este persoana cu care își petrece timpul Brad Pitt

De când Brad Pitt și Angelina Jolie s-au despărțit, au apărut numeroase zvonuri despre posibile noi relații ale actorului.

Se pare că Brad Pitt nu își dorește momentan o relație serioasă, însă potrivit Page Six, el își petrece timpul alături de o persoană care are aceleași pasiuni ca el. Brad Pitt petrece mult timp alături de Neri Oxman, o profesoară de la MIT și o arhitectă de succes.


O sursă a declarat pentru Page Six că Brad Pitt și Neri Oxman s-au cunoscut în timpul unui proiect de arhitectură de la MIT. În cazul în care nu știai, actorul este pasionat de arhitectură și a fondat chiar și o organizație, Make It Right Foundation, scopul acesteia fiind construirea unor locuințe accesibile pentru oamenii nevoiași.

Potrivit Page Six, Brad și Ner sunt doar prieteni, însă se înțeleg foarte bine: „Brad și Neri s-au înțeles imediat pentru că au aceeași pasiune, arhitectura, designul și arta. Este o prietenie profesională. Prietenia lor nu s-a transformat într-o poveste de dragoste…deoarece amândoi sunt atenți, însă Brad este interesat să petreacă mai mult timp cu Neri, este fascinantă”, a declarat sursa.

Reprezentantul lui Brad Pitt nu a comentat aceste zvonuri, însă o altă sursă a confirmat că Neri este o prietenă: „Da, ei sunt doar prieteni, iar ea este incredibilă”.

Citește și:
Divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, la un pas de finalizare

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people