Cine este noua prezentatoare de la Vorbește Lumea. Ce au declarat Bogdan Ciudoiu și Shurubel

Odată cu începerea noului sezon, telespectatorii emisiunii Vorbește Lumea de la PRO TV s-au bucurat de o prezență surprinzătoare alături de Bogdan Ciudoiu și Shurubel.

Cine este noua prezentatoare de la Vorbește Lumea. Ce au declarat Bogdan Ciudoiu și Shurubel

Emisiunea „Vorbește Lumea” a început pe 5 septembrie un nou sezon. Bogdan Ciudoiu și Shurubel vor prezenta de acum încolo emisiunea, de luni până vineri, de la ora 10:30, în direct pe PRO TV, alături de Lili Sandu.

După o vară în care Bogdan Ciudoiu și Shurubel au predat ștafeta și au fugit în vacanță, aceștia s-au întors fresh și cu multe zâmbete! Iar alături de ei se află una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din showbiz-ul românesc, și anume Lili Sandu. Vedeta s-a alăturat echipei emisiunii „Vorbește Lumea.”

„Incredibil că deja a trecut vara, au trecut zilele de vacanță și de leneveală, dar e momentul să ne adunăm și să ne apucăm de treabă. Deși, sincer, e o exagerare să o numesc treabă. Știți deja că e o distracție generală în platou și, în plus, anul ăsta ni se alătură una dintre cele mai reușite creații ale Domnului, Lili Sandu! Nu ne mai rămâne decât să ne distrăm și să aflăm împreună ce mai Vorbește Lumea la PRO TV”, declară Bogdan Ciudoiu la începutul noului sezon.

Colegul lui, Shurubel, adaugă:

„Sezonul ăsta îmi propun să o fac fericită pe mama, așa că o să îmi aranjez mai des barba și freza, o să port mai des sacouri și o să râd cu toată gura. De fapt, vreau să râd din tot sufletul și să râdă toți cei de acasă cu noi sau chiar de noi. Pentru mine, important e să te facem să simți că atunci când te uiți la Vorbește Lumea, parcă greutățile nu-s așa de grele și parcă tu ai mai multă energie să le înfrunți zâmbind.”

Încântată de noul început, Lili Sandu a făcut primele declarații și a mărturisit:

„Sunt extrem de fericită să mă reîntorc în televiziune și mai mult decât atât să mă alătur ca și prezentator unei emisiuni care ocupă un loc special în inima mea. Vorbește Lumea este un proiect de suflet și abia aștept să îmi beau cafeaua împreună cu telespectatorii și cu cei doi minunați, Shurubel și Bogdan!”

Citește și:
Vedeta PRO TV Roxana Hulpe s-a căsătorit, iar imaginile de la nuntă sunt superbe

Foto: Instagram, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people