Cine e noul iubit al lui Jennifer Aniston și cum a primit vestea Justin Theroux, fostul ei soț

Zvonurile spun că Jennifer Aniston se întâlnește cu antrenorul ei personal, Leyon Azubuike, iar fostul ei soț, Justin Theroux, nu este deloc încântat de acest lucru.

Cine e noul iubit al lui Jennifer Aniston și cum a primit vestea Justin Theroux, fostul ei soț

Justin Theroux, în vârstă de 47 de ani, a devenit foarte atent la fiecare mișcare pe care o face fosta lui soție, Jennifer Aniston, mai ales de când s-a aflat că aceasta ar avea o relație cu antrenorul ei personal, Leyon Azuibuike.

Se pare că această situație nu-i este deloc pe plac: Justin nu este pregătit să afle că Jennifer se întâlnește cu altcineva, nici măcar nu a trecut peste despărțire, așa că este destul de greu să se gândească la asta fără să fie gelos', a declarat un apropiat al lui Justin. Dar situația este și mai grea pentru că acest presupus nou iubit este pugilist, iar boxul este o pasiune foarte mare pentru Justin. Jennifer și Justin încă mai vorbesc, iar Jennifer îl asigură de faptul că ea nu se întâlnește cu antrenorul ei. Totuși, Justin se gândește că i-a spus asta doar ca să-l protejeze. În acest caz, dacă se dovedește că Jennifer chiar se întâlnește cu Leyon, acest lucru va fi foarte greu de suportat pentru Justin'.

În ciuda tuturor zvonurilor, apropiații lui Jennifer au declarat că nu există nicio poveste de dragoste dintre ea și Leyon. Însă, niciodată să nu spunem niciodată! O nouă poveste de dragoste de la Hollywood nu a rănit pe nimeni! Între timp, Justin ar trebui să-i fie alături, chiar și într-un mod platonic.

Justin și Jennifer s-au despărțit în februarie 2018, iar relatările de atunci spuneau că nu ar fi vorba de o despărțire permanentă. Fie că era vorba de faptul că mașinile lui Justin încă se aflau în garajul lui Jennifer sau pentru că el îi admiră toate pozele, în mod cert încă mai există sentimente între cei doi. Chiar și dacă decid să rămână doar prieteni, tot se vor preocupa unul de binele celuilalt!

Citește și:
Jennifer Aniston: „Poate că scopul meu pe această planetă nu este să procreez'

Text: Iulia Braslasu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people