Chrissy Teigen se operează de endometrioză, la data la care ar fi trebuit să-l aducă pe lume pe fiul ei

Chrissy Teigen se operează de endometrioză chiar când ar fi trebuit să-l aducă pe lume pe fiul ei, Jack. Vedeta a făcut declarații tulburătoare despre parcursul ultimii ei sarcini, pierdută în septembrie, și transformările prin care a trecut corpul său.

Chrissy Teigen se operează de endometrioză, la data la care ar fi trebuit să-l aducă pe lume pe fiul ei

Chrissy Teigen se operează de endometrioză, chiar în săptămâna în care ar fi sperat să îl nască pe fiul său, Jack. După ce a vorbit în cei mai onești termeni despre dureroasa pierderea a sarcinii sale în luna septembrie, declanșând o avalanșă de reacții de solidaritate, dar și de mulțumire din partea celor care nu au reușit să ducă până la capăt o sarcină și au suferit în tăcere, Teigen a vorbit și acum despre ce simte în legătură cu corpul ei.

Vedeta s-a simțit deprimată, și a mărturisit asta pe contul său de Twitter, unde comunică adesea cu fanii în termeni sinceri, deseori amuzanți. Motivul, a spus ea, e că „micul meu Jack s-ar fi născut săptămâna asta”. Teigen a pierdut sarcina într-o stare avansată, la 20 de săptămâni, și a făcut atunci o postare în care vorbea despre eveniment, și care includea și imagini din timpul procedurii.

Chrissy Teigen se operează acum de endometrioză și a vorbit fanilor și despre acest diagnostic, dar și despre felul în care o face să se simtă afecțiunea de care suferă, în aceeași manieră sinceră. Declarațiile ei sunt tulburătore. „Chiar simt lovituri în abdomen, dar nu e o fantomă. Mâine am operația de endometrioză… dar senzația de la menstruație pe care am avut-o luna asta se simte ca loviturile unui copil.” Aceasta chiar le-a arătat fanilor și un material video din care se observă mișcarea abdomenului. „Uitați-vă la asta. O să mă prefac că este el, spunând Bună! – nu se termină niciodată.”

După pierderea sarcinii, Teigen a vorbit și despre perioada de doliu, spunând că s-a simțit deprimată, dar și că a găsit, pe alocuri, momente de speranță, în special datorită partenerului său, muzicianul John Legend, și celor doi copii ai ei, Miles și Luna. „Înveți să trăiești cu asta. Sunt foarte mândră să spun că am apelat la multiple terapii în speranța că vor redeveni persoana care am fost, și sunt OK cu asta. Sunt OK cu faptul că îmi permit să am și zile rele, și zile bune.”

După ce au aflat că Chrissy Teigen se operează de endometrioză, fanii au început, la cererea ei, să îi împărtășească sfaturi legate de recuperarea de după procedura chirurgicală.

Citește și:
Pentru Eva Mendes, să fie o mamă atentă e mai important decât să fie pe Instagram

Foto: arhiva ELLE; Instagram Chrissy Teigen

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people