Pentru Eva Mendes, să fie o mamă atentă e mai important decât să fie pe Instagram

Ca răspuns la reproșurile fanilor, Eva Mendes a explicat de ce nu mai petrece la fel de mult timp ca înainte pe rețelele sociale.

Pentru Eva Mendes, să fie o mamă atentă e mai important decât să fie pe Instagram

Actrița Eva Mendes a postat recent niște mesaje prin care explică pe scurt motivul pentru care nu mai petrece la fel de mult timp pe rețelele sociale.

Totul s-a întâmplat după ce Eva a postat o fotografie în care apare alături de o prietenă, la ziua acesteia de naștere.

Un fan a comentat că, cel mai probabil, actrița de 46 de ani și-a făcut o operație estetică nereușită, și asta o împiedică să își mai facă apariția în social media.

„Nu știu sigur de ce îți răspund, dar iată-mă”, i-a răspuns actrița. „Postez mai puțin pentru că vreau să fiu prezentă pentru familia mea. Micuțele mele au nevoie de mine, și postatul ocupă prea mult timp.”

„Cât despre dacă mi-am făcut ceva, o să-mi fac de câte ori îmi doresc”, a completat ea. „Dar nu, nu ăsta e motivul. Motivul e că eu, personal, nu pot jongla familie și social media. Deci, mare șoc, aleg familia. Îți transmit multă dragoste.”

Fiica cea mică a Evei cu Ryan Gosling, Amada Lee, are patru ani, iar sora ei, Esmeralda Amada, are 6 ani.

Pe 23 ianuarie, Eva a dat share pe Instagram unui mesaj de pe contul de Twitter al Latinx Parenting, care încuraja părinții să asculte de reproșurile copiilor: „Lasă-ți copiii să te admonesteze. Nu este lipsă de respect. Este sănătos. Copiii pot ține atât de tare la valorile lor, încât nu se vor mulțumi cu mai puțin decât respectul pe care îl merită. Nu vor accepta BS. Nici măcar de la tine. Felicitări, crești un copil empowered.”

Eva a alăturat postării de atunci un mesaj personal în care spunea că Amada Lee s-a plâns că mama ei petrece prea mult timp cu telefonul în mână. Asta a făcut-o pe actrița din Hitch și Holy Motors să conștientizeze că simplul fapt că este acasă tot timpul nu înseamnă și că e prezentă în viața fiicelor ei.

Citește și: 

Eva Mendes explică de ce nu postează poze cu Ryan Gosling și copiii lor

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video