Eva Mendes explică de ce nu postează poze cu Ryan Gosling și copiii lor

Eva Mendes preferă discreția atunci când vine vorba despre familia ei și viața privată.

Eva Mendes explică de ce nu postează poze cu Ryan Gosling și copiii lor

Eva Mendes și Ryan Gosling au reușit să-și păstreze relația lor de durată privată, foarte rar vorbind despre căsătoria lor și despre cei doi copii, Esmeralda și Amanda. Atunci când un fan al Evei a întrebat-o pe Instagram de ce nu dezvăluie mai multe despre familia sa, Mendes și-a explicat punctul său de vedere.

„Mereu am avut limite clare atunci când vine vorba de bărbatul și despre copiii mei”, a scris actrița. „O să vorbesc despre ei, bineînțeles, dar cu limite și nu voi posta poze din viața noastră de zi cu zi”.

„Din moment ce copiii mei sunt încă foarte mici iar nu înțeleg în totalitate ce înseamnă să postez imagini cu ei, înseamnă că nu am acordul lor”, a continuat Mendes. „Și nu voi posta fotografii cu ei până când ei vor fi destul de mari încât să-mi dea acordul lor”.

Mendes a vorbit puțin despre rolul de părinte în emisiunea Access Daily din septembrie 2019: „Este atât de distractiv, frumos și înnebunitor”, a spus ea. „Bineînteles că este foarte complicat. Dar există acel sentiment, atunci când se încheie ziua și îi punem în pat la culcare, iar eu și Ryan ne uităm unul la celălalt și ne spunem că am reușit și am scăpat nevătămați”.

Citește și:
Eva Mendes dezvăluie de ce nu a mai jucat într-un film din 2014

Text: Alexandra Dima
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video