Chrissy Teigen a suferit o pierdere de sarcină

Chrissy Teigen a suferit o pierdere de sarcină, după ce a fost internată duminică seara în urma unor complicații. Partenera lui John Legend a vorbit onest despre drama prin care trece familia lor.

Chrissy Teigen a suferit o pierdere de sarcină

Chrissy Teigen a suferit o pierdere de sarcină, despre care a vorbit onest, așa cum și-a obișnuit fanii, pe Instagram. Autoare, personalitate TV și influencer, Teigen a documentat în social media etapele prin care a trecut de-a lungul celei de-a treia sarcini. Ea este partenera de viață a muzicianului John Legend, împreună cu care mai are doi copii, Luna și Miles.

Teigen a dezvăluit sarcina cu o lună în urmă, dar a și anunțat că trece prin momente dificile, complicații datorate unei disfuncții a placentei care ar fi putut să conducă la o pierdere de sarcină. Aceasta a vorbit despre faptul că a trebuit să își petreacă o perioadă în pat, odihnindu-se, dar și despre lucrurile care ar trebui să le pună în gardă pe femeile însărcinate, precum sângerările abundente.

Chrissy Teigen era internată de duminică și a trecut prin mai multe transfuzii de sânge, care nu au putut opri, însă, o pierdere de sarcină. Cu sinceritatea care o caracterizează, Teigen nu s-a ferit să împărtășească fanilor și drama prin care trece acum familia sa, postând pe Instagram câteva imagini devastatoare și un mesaj despre Jack, așa cum îi spuneau, ea și partenerul său, fătului.

„Suntem în stare de șoc și simțim acea durere profundă despre care doar am auzit până acum, o durere pe care nu am mai simțit-o niciodată. Nu am putut să oprim sângerările și să îi oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda multelor transfuzii de sânge. Pur și simplu nu a fost destul.”, a povestit Chrissy.

Această pierdere de sarcină este cu atât mai dureroasă cu cât cuplul nu se aștepta să poată concepe natural un copil, căruia i-au dat chiar și un nume înainte să se nască. „Nu am decis niciodată numele copilului până în ultimul moment posibil după ce s-au născut, chiar înainte să părăsim spitalul. Dar, dintr-un oarecare motiv, am început să îi spunem puștiului din burta mea Jack. Așa că va fi mereu Jack pentru noi. Jack a muncit atât de mult să fie parte din mica noastră familie, și va fi, pentru totdeauna.”

„Lui Jack – îmi pare atât de rău că primele momente din viața ta au fost atât de complicate, că nu am putut să îți dau casa de care aveai nevoie pentru a supraviețui. Te vom iubi mereu”, a mai scris vedeta, vizibil devastată de această pierdere de sarcină. „Mulțumesc tuturor celor care ne-au transmis energie pozitivă, gânduri și rugăciuni. Simțim toată dragostea voastră și vă apreciem.”

„Suntem atât de recunoscători pentru viața pe care o avem, pentru copiii noștri minunați, Luna și Miles, și pentru toate lucrurile uimitoare pe care le-am experimentat. Dar nu fiecare zi poate fi plină de soare. În cele mai întunecate zile, vom jeli, vom plânge. Dar ne vom îmbrățișa și ne vom iubi și mai tare și vom trece peste asta.”

 

View this post on Instagram

 

We are shocked and in the kind of deep pain you only hear about, the kind of pain weve never felt before. We were never able to stop the bleeding and give our baby the fluids he needed, despite bags and bags of blood transfusions. It just wasnt enough. . . We never decide on our babies names until the last possible moment after theyre born, just before we leave the hospital. But we, for some reason, had started to call this little guy in my belly Jack. So he will always be Jack to us. Jack worked so hard to be a part of our little family, and he will be, forever. . . To our Jack – Im so sorry that the first few moments of your life were met with so many complications, that we couldnt give you the home you needed to survive. We will always love you. . . Thank you to everyone who has been sending us positive energy, thoughts and prayers. We feel all of your love and truly appreciate you. . . We are so grateful for the life we have, for our wonderful babies Luna and Miles, for all the amazing things weve been able to experience. But everyday cant be full of sunshine. On this darkest of days, we will grieve, we will cry our eyes out. But we will hug and love each other harder and get through it.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


Citește și:
EXCLUSIV: Irina Deaconescu este însărcinată și face PRIMELE DECLARAȚII – „Dintotdeauna mi-am dorit să fiu o mamă tânără

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people