7 cupluri de zodii aparent incompatibile, dar care pot avea o relație minunată

Oricât de incompatibile ar părea două zodii, tot vor face orice le stă în putință să fie împreună, iar cuplurile de mai jos demonstrează asta.

7 cupluri de zodii aparent incompatibile, dar care pot avea o relație minunată

Ai întâlnit în sfârșit pe cineva cu care împărtășești aceleași pasiuni și interese, însă descoperi că zodia lui nu este compatibilă cu a ta. Va sta asta în calea relației voastre? 

Adevărul este că nu ar trebui să te îngrijorezi deloc. Potrivit astrologilor, există mai multe exemple de cupluri de zodii care în aparență sunt incompatibile și nu au nici măcar o șansă să funcționeze, dar de fapt ele demonstrează contrariul.

1. Berbec și Rac

La prima vedere este un cuplu care nu va funcționa niciodată împreună. În timp ce Berbecul este impulsiv și îi place să aibă o viață activă, Racul este mult mai sensibil și liniștit. Ambele semne zodiacale au o personalitate puternică, așa că este de la sine înțeles de ce persoanele din jur nu le dau nicio șansă împreună. Însă, latura mult mai deschisă a Racului îl va ajuta pe Berbec să se simtă mult mai confortabil și să își exprime sentimentele.

2. Taur și Balanță

Taurul este foarte încăpățânat și vrea în permanență să urmeze planul pe care și l-a stabilit, în timp ce Balanța este mult mai imprevizibilă și se poate răzgândi mult mai des. Cu toate astea, se poate să formeze un cuplu fericit, și asta datorită faptului că au aceleași idealuri și apreciază lucrurile simple. Ambele zodii își doresc să se implice în relații de lungă durată și vor face tot posibilul pentru ca relația să funcționeze.

3. Leu și Capricorn

Unul dintre motivele pentru care aceste zodii sunt incompatibile are în vedere faptul că Leii vor în mod constant atenție din partea partenerului lor. În același timp, Capricornii sunt dispuși să pună munca pe primul loc în detrimentul iubirii. Însă, fiind într-o relație, ajung să se completeze și să fie dispuși la anumite compromisuri.

4. Fecioară și Leu

Formează unul dintre cele mai provocatoare cupluri din toate punctele de vedere. Fecioara are nevoie de siguranță emoțională, iar Leul nu pare să fie atât de preocupat de relația pe care o are. Și nu este vorba că nu i-ar păsa, ci mai degrabă se ocupă de alte lucruri, precum cariera. Însă, Leul cucerește pe oricine cu atitudinea sa, iar asta îl va ajuta să aibă o relație și cu o Fecioară, care este mereu atentă la detalii și critică pe oricine.

5. Balanță și Scorpion

Balanța și Scorpionul nu au cea mai bună compatibilitate în cuplu, cel puțin în unele cazuri, dar avem destule exemple care să demonstreze contrariul. Balanța este cea care aduce romantism relației, iar Scorpionul pasiune, aspect care va contribui la consolidarea conexiunii acestor două semne zodiacale. 

6. Vărsător și Rac

Racul este mult mai afectuos într-o relație, în vreme ce Vărsătorul este mai distant. Cu toate astea, par să se completeze perfect pe alte planuri. Cele două zodii se ajută reciproc și își dau seama împreună că pot privi lucrurile dintr-o perspectivă complet nouă. Trebuie să aibă grijă atunci când au conflicte pentru a găsi un punct comun de rezolvare pentru amândoi.

7. Pești și Săgetător

La o primă vedere, cele două zodii se vor certa foarte mult și există ceva care ar părea că îi împiedică să fie împreună. Săgetătorul are momentele sale de imaturitate, iar Peștii pot părea mult prea încăpățânați. Însă, au o atracție sexuală intensă pe care o simt unul față de celălalt. 

Citește și:
Ce tip de femeie își dorește un bărbat, în funcție de zodia lui

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie