Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld, va moșteni averea de 200 milioane de euro a designerului

Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld, ar putea deveni una dintre cele mai bogate feline din lume, dacă se adeveresc zvonurile potrivit cărora ea va moșteni averea de 200 milioane de euro a designerului.

Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld, va moșteni averea de 200 milioane de euro a designerului

După tragica dispariție a designerului, lumea așteaptă cu nerăbdare să afle ce se va întâmpla cu mare lui iubire. Și nu, nu ne referim la modă, ci la Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld, pe care designer-ul a alintat-o întreaga sa viață și care, în caz ca nu știai, servea masa numai din farfurii de porțelan, avea propriul iPad, dar și două menajere, atât pentru zi cât și pentru noapte.

Se pare că Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld, cea mai alintată pisică din lume, este prima în linia de moștenitori a averii de 200 milioane de euro a designerului casei Chanel.

În urmă cu un an, într-un interviu acordat publicației Numero, designerul de origine germană a fost întrebat dacă își va lăsa averea moștenire celebrei sale pisici. „Da, printre alții. Nu vă faceți grijă, este suficient pentru toată lumea”, a spus Karl. El a ținut însă să precizeze că pisica „are propria ei avere, este o moștenitoare”.

Designerul nu a exagerat deloc atunci când a spus că pisica are propria ei avere, mai precis 3 milioane de euro din job-uri de modelling, un contract cu o firmă japoneză de cosmetice și unul cu o companie auto pentru al cărei calendar a pozat.

Atunci când i s-a spus că legile franceze interzic persoanelor să lase moștenire bani unui animal, Lagerfeld a răspuns: „Bine, atunci este un noroc că nu sunt francez”.

Potrivit publicației franceze Le Figaro, un astfel de aranjament financiar ar putea fi realizabil conform legilor germane dacă Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld, este desemnată moștenitoare prin intermediul unei asociații sau a unei fundații.

În 2013, Lagerfeld a povestit pentru CNN că „s-a îndrăgostit de Choupette”, care a apărut în viața designerului în 2012, după ce i-a fost dăruită de una dintre muzele sale, modelul francez Baptiste Giabiconi.

Potrivit mai multor surse, printre moștenitorii averii lui Lagerfeld se vor mai afla cu siguranță muza sa, modelul Brad Kroenig, și fiul acestuia, Hudson.

 

View this post on Instagram

 

Did somebody say #InternationalCatDay? Humans should feel free to shower me with compliments below. 😽

A post shared by Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) on

De ce sa nu folosesti urmatoarele cinci minute ca sa vezi care sunt cele mai frumoase pisici din lume?!

Citește și:
Karl Lagerfeld a vorbit despre propriile funeralii, cu mai puțin de un an înainte de deces

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people