Chloë Grace Moretz, nemultumita de campania pentru filmul animat „Red Shoes & the 7 Dwarfs”

Chloë Grace Moretz este nemultumita de campania pentru filmul animat "Red Shoes & the 7 Dwarfs", posterul lansand o multime de comentarii negative.

Chloë Grace Moretz, nemultumita de campania pentru filmul animat „Red Shoes & the 7 Dwarfs”

Chloë Grace Moretz este nemultumita de campania de marketing pentru filmul animat „Red Shoes & the 7 Dwarfs” spunand pe Twitter ca nu stia de acest poster, insa va vorbi cu producatorii.

Actrita in varsta de 20 de ani este vocea din spatele personajului principal, Alba ca Zapada. Povestea acestui film este una diferita fata de celebrul basm, fiind de fapt o parodie. Din pacate insa, desi si-a dorit sa dea viata unui personaj diferit, care ar aduce o influenta pozitiva asupra copiilor, rezultatul nu a fost intocmai cel dorit, ci din contra. Asa cum unii fani au sesizat, din campanie reiese ca doar o persoana inalta si slaba ar putea fi frumoasa.

„Am revizuit campania de marketing pentru Red Shoes si sunt la fel de nervoasa ca toti ceilalti, aceasta nu a fost aprobata de mine sau de echipa mea”, a scris Chloe pe Twitter.

Totodata, ea si-a cerut scuze pentru mesajul jignitor sustinut de aceste panouri, spunand ca au fost create dincolo de controlul ei de creatie.

In filmul animat „Red Shoes & the 7 Dwarfs”, cei sapte pitici pleaca in cautarea unor pantofi care ar putea dezlega un blestem din cauza carora arata asa. Acesti pantofi se afla insa la Alba ca Zapada, ea folosindu-i pentru a fi inalta si slaba.

Producatorii filmului si-au cerut scuze pentru aceasta controversata campanie care a fost oprita miercuri:
„Ca producatori ai filmului animat ‘Red Shoes and the 7 Dwarfs’, care se afla acum in productie, Locus Corporation doreste sa isi ceara scuze pentru primele elemente ale campaniei de marketing (panoul Cannes si trailer), elemente care au avut efectul opus fata de ceea ce ne-am propus. Campania a fost incheiata.”

Citeste si:
3 lucruri pe care nu le stiai despre Emma Roberts, Elizabeth Banks si Chloe Grace Moretz

Totodata, in cadrul aceleiasi declatii, producatorii au declarat ca aceasta comedie avea ca scop intarirea importantei frumusetii interioare, dorind sa elimine standardele de frumusete ale societatii.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people