Chiar înainte de logodna cu Prințul William, lui Kate Middleton i-au fost arătate filmări cu Prințesa Diana pentru propria ei siguranță

Înainte să facă oficial parte din familia regală, lui Kate Middleton i-au fost prezentate filmări cu Prințesa Diana, pentru a învăța cum să se descurce cu paparazzi.

Chiar înainte de logodna cu Prințul William, lui Kate Middleton i-au fost arătate filmări cu Prințesa Diana pentru propria ei siguranță

Înainte de logodna cu Prințul William, Kate Middleton a vizionat mai multe înregistrări despre viața Prințesei Diana, pentru a învăța cum să se descurce cu insistența fotografilor și a reporterilor. În cartea pe care a scris-o, „Kate: The Future Queen”, reporterul regal Katie Nicholl descrie cum Palatul a antrenat-o pe Kate să se descurce cu presa chiar în perioada în care doar forma un cuplu cu Prințul William.

„În mod bizar, a fost sfătuită să se uite la filmări cu Prințesa de Wales pentru a învăța cum să se descurce cu paparazzi, cunoscuți pentru limitele pe care sunt dispuși să le întreacă doar pentru o fotografie, insistând pentru a obține un răspuns. La Palat s-a depus efort colectiv pentru a nu i se permite lui Kate să fie expusă la același tratament nemilos”, scrie Katie Nicholl.

Primul test la care a fost supusă Kate după ce i s-au prezentat aceste lucruri s-a întâmplat atunci când a participat la the Horse Trials în Gatcombe Park. Chiar dacă William nu a fost alături de ea, presa a insistat să obțină răspunsuri și fotografii. După întrebările repetate la foc automat, Kate a răspuns calmă: „Dacă o fac acum, va trebui să o fac mereu.” Iar acest răspuns diplomat a reprezentat dovada că Ducesa de Cambridge este pregătită pentru acest titlu regal.

Citește și:
Jennifer Lawrence, în rochie de mireasă la petrecerea de logodnă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people