Charlize Theron mărturisește că nu a mai avut o relație de cinci ani de zile

Charlize Theron a dezvăluit că nu a mai fost într-o relație de peste cinci ani, și că ar face acest pas, doar dacă ar întâlni pe cineva extrem de special.

Charlize Theron mărturisește că nu a mai avut o relație de cinci ani de zile

Invitată recent în cadrul emisiunii The Drew Barrymore Show, Charlize Theron a vorbit despre viața sa intimă, dezvăluind că a trecut foarte mult timp de când nu a mai avut o relație cu un bărbat.

„Am mai ieșit la câteva întâlniri, dar nu am mai fost cu nimeni de peste cinci ani”, i-a mărturisit Charlize lui Drew Barrymore.

De-a lungul timpului, actrița a avut mai multe relații lungi, printre care cea cu Stuart Townsend, care a durat din 2002 până în 2010, și cea cu Sean Penn, din 2013 până în 2015.

Chiar dacă au trecut cinci ani de când nu a mai fost cu nimeni, Charlize a mărturisit că este deschisă unei noi relații, dar a subliniat că acea persoană trebuie să fie cu adevărat specială.

„Simt că sunt într-un moment al vieții mele în care trebuie să fii la același nivel cu mine. Viața mea este destul de bună așa că trebuie să poți să îmi oferi același lucru, sau poate chiar mai mult, pentru că pur și simplu nu accept ceva mai puțin”, a mărturisit Charlize.

Aceasta a vorbit și despre faptul cum rolul de mamă o împlinește extrem de tare și că acesta este motivul principal pentru care nu se simte singură.

„Chiar pot să afirm asta onest: Nu mă simt singură. Cred că, atunci când ești mamă, prioritățile sunt altele și necesită mai mult efort. E mult de muncă atunci când ești părinte. Și o parte din asta înseamnă că, atunci când mă duc seara la culcare, să pot spune: Doamne, nu aș fi vrut ca ziua asta să fie altfel”.

Charlize a vorbit și despre copilăria sa dificilă, mărturisind că își dorește să le ofere copiilor săi un mediu calm și plin de iubire.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Cred că ăsta este și motivul pentru care nu mă grăbesc să intru într-o relație. Sunt atât de mândră de faptul că copiii mei pot trăi într-un mediu în care să se simtă în siguranță și să nu se gândească la cum le va arăta ziua de mâine. Eu așa am fost crescută, și asta a lăsat răni adânci”, a concluzionat actrița.

Citește și:
Halle Berry are un nou iubit și este vorba despre un cântăreț celebru

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video