Channing Tatum vorbește despre rolul de tată singur, în urma divorțului de Jenna Dewan

Channing Tatum prioritizează relația cu fiica lui, Everly Tatum, în divorțul de Jenna Dewan.

Channing Tatum vorbește despre rolul de tată singur, în urma divorțului de Jenna Dewan

Documentele obținute de E! News arată că, de la despărțirea lor, Channing și Jenna nu au urmat un program consecvent sau formal, iar actorul crede că un aranjament legal în privința custodiei o va ajuta pe Everly „să se dezvolte mult mai bine”. Potrivit documentelor, Channing speră ca aranjamentul custodiei să fie „egal, comun și autoexecutabil”.

Mai mult decât atât, actorul vrea custodia fiicei în vârstă de cinci ani lunea și marțea, în timp ce Jenna va prelua responsabilitatea miercurea și joia. În timpul weekend-urilor, părinții vor alterna vizitele. În 2018, Channing și Jenna au petrecut Halloween-ul împreună cu fiica lor, și plănuiesc să-și mențină promisiunea de a fi cu toții prezenți, în anii următori, pentru a celebra ocazia specială.

„De la despărțire și în ocaziile pe care le-am petrecut împreună, Everly pare foarte fericită și confortabilă atunci când este cu Jenna și cu mine. În opinia și experiența mea, Everly a părut că se adaptează foarte bine despărțirii noastre”, spune Channing Tatum.

„I-am decorat camera lui Everly într-o temă de poveste, o fantezie, cu fotografii din vacanțe atât cu mine, cât și cu Jenna”, a adăugat Channing.

Actorul a continuat să vorbească despre activitățile pe care le face cu fiica sa, cum ar fi înot sau pictură. Deși ambii părinți sunt dedicați și carierelor, își dau toată silința ca Everly să aibă parte de atenție suficientă din partea amândurora. „Mereu vor fi obstacole logistice cu orice divorț, dar Jenna este dedicată lucrurilor care îi servesc interesului fiicei sale”, a declarat un reprezentant al actriței.

Channing Tatum și Jenna Dewan și-au anunțat despărțirea în aprilie 2018, continuând să-și respecte în mod egal responsabilitățile în vederea creșterii fiicei lor.

Citește și:
Prințul Harry vorbește despre faptul că va deveni tată într-un discurs emoționant

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people