Channing Tatum, schimbare completă de look

Channing Tatum și-a surprins fanii cu o schimbare de look, actorul schimbându-și complet culoarea părului.

Channing Tatum, schimbare completă de look

Channing Tatum a postat pe Instagram Story noul său look, arătând fanilor că a decis să se vopsească, acesta fiind acum blond.

Actorul s-a gândit să îi întrebe pe cei 17 milioane de followers ce cred despre noua culoare, însă este posibil ca aceștia să nu fi avut cea mai bună reacție, deoarece Channing a postat o a doua imagine în care a transmis și un mesaj: „Ei bine, ideile proaste sunt specifice mie. Deci…”

În ultimul timp, Channing Tatum este în centrul atenției și datorită relației acestuia cu Jessie J, ei fiind surprinși în public având gesturi de afecțiuni. Cei doi au fost văzuți ținându-se de mână în timpul unei plimbări în Londra.

Channing Tatum și Jessie J formează un cuplu din luna octombrie a anului trecut, actorul anunțând tot în 2018 că el și Jenna Dewan s-au despărțit.

O sursă a declarat pentru ET că Channing și Jessie J sunt foart apropiați, actorul sprijinind-o pe artistă: „Channing nu vrea altceva decât să o sprijine pe Jessie J. El a vorbit despre toate calitățile ei și le-a spus prietenilor săi că este foarte talentată. Se pare că a devenit fanul ei numărul 1. Prietenii lui sunt foarte fericiți că a găsit pe cineva. Ea îl sprijină la fel de mult.”

Aceeași sursă a declarat că relația lor este minunată și pentru Jessie J, ea având probleme cu bărbații din trecutul ei, deoarece ei nu o sprijineau. „Jessie J a avut relații foarte dificile în trecut, bărbați care nu au sprijinit-o și ea chiar cântă despre ei. Această relație este ceea ce căuta și o merită. Channing crede cu adevărat în ea. Prietenii ei sunt atât de fericiți, deoarece văd o schimbare pozitivă în ea.”

Citește și:
Channing Tatum vorbește despre rolul de tată singur, în urma divorțului de Jenna Dewan

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people