Celine Dion, operată de urgență

Cântăreața Celine Dion a fost nevoită să își anuleze câteva concerte din cauza unei operații.

Celine Dion, operată de urgență

Cântăreața Celine Dion a fost nevoită să își anuleze câteva concerte din Las Vegas din cauza unei operații.

Reprezentanții artistei au precizat că este vorba despre concertele programate în perioada 27 martie – 18 aprilie.

Celine s-a confruntat cu o problemă medicală la urechea medie, condiție cunoscută sub numele de înfundarea trompei lui Eustachio, care a dus la mai multe probleme de auz și a devenit foarte dificil ca ea să cânte. Ea se confruntă cu această problemă de 12-18 luni, dar până acum a fost tratată cu succes cu diferite medicamente. Însă, în ultimele săptămâni, medicamentele nu au mai fost eficiente și nu au mai dat rezultate pentru tratarea afecțiunii, așa că ea va suferi o procedură medicală puțin invazivă pentru a corecta această problemă”, se arată în comunicatul dat de reprezentanții căntăreței.

Și Celine Dion a vorbit despre această problemă medicală, printr-o declarație adresată fanilor de pe rețelele de socializare.

„Nu am prea avut noroc în ultima vreme.. abia așteptăm să susțin din nou concerte și acum asta s-a întâmplat. Pur și simplu nu îmi vine sa cred. Îmi ofer scuzele tuturor celor care intenționau să călătorească la Las Vegas pentru a-mi vedea spectacolul. Știu cât de dezamăgitor este acest lucru și îmi pare atât de rău”, a declarat cântăreața.

La începutul acestui an, Celine a mai fost nevoită să își anuleze câteva concerte la sfatul medicilor, după ce a avut probleme la corzile vocale.

Citește și:
Celine Dion, declarații cutremurătoare despre ultimii ani de viață ai soțului ei, René Angélil, și lupta lui cu cancerul

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people