Céline Dion neagă relația amoroasă cu dansatorul Pepe Muñoz

Céline Dion explică, într-un interviu recent, că relația dintre ea și dansatorul Pepe Muñoz nu este nici pe departe de natură romantică, între ei existând o strânsă legătură de prietenie.

Céline Dion neagă relația amoroasă cu dansatorul Pepe Muñoz

Céline Dion și Pepe Muñoz au atras atenția tuturor la săptămâna modei de la Paris, în luna ianuarie. Artista, care a anunțat că va scoate un nou album și va pleca în turneu după aproape un deceniu, a vorbit despre zvonurile care au circulat în ultimele luni despre relația cu Pepe: „La început, mi-a plăcut puțin de el. Pepe e gay. La început, cred că oamenii nu știau acest lucru”, le-a spus artista în vârstă de 51 de ani celor de la Extra.

„Este prietenul meu cel mai bun, m-a ajutat atât de mult, chiar și în momentele în care doar m-a ținut de mână…ceva ce nu am mai avut de foarte mult timp. Oamenii chiar au crezut că există o relație romantică între noi. A făcut atât de multe lucruri pentru mine, pentru sănătatea mea psihică, spirituală, puterea mea interioară”, a continuat Céline.

Céline Dion a precizat recent că este singură, relația dintre ea și Pepe fiind una de prietenie, care s-a dezvoltat în timp: „Suntem prieteni, cei mai buni prieteni. Bineînțeles, ne îmbrățisăm, ne ținem de mână și ieșim în oraș, așa că oamenii văd aceste lucruri. Nu mă deranjează zvonurile pentru că este foarte chipeș și este prietenul meu cel mai bun.”

În același interviu, Céline a explicat că atât numele albumului, cât și cel al turneului, va fi „Courage”, în onoarea reîntoarcerii pe scenă în urma decesului soțului ei, René Angélil, și a fratelui ei, Daniel, în anul 2016. „A fost o provocare să mă întorc pe scenă. Nu știam dacă voi avea puterea și curajul să cânt din nou pentru că René cânta mereu alături de mine. René a fost jumătatea mea”, a explicat Céline.

Citește și:
Charlize Theron, pregătită să aibă o nouă relație

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people