Celebritățile îi aduc un omagiu lui Karl Lagerfeld

Atât vedete de la Hollywood, cât și celebrități din industria modei și-au exprimat condoleanțele după ce ieri a fost anunțat decesul lui Karl Lagerfeld.

Celebritățile îi aduc un omagiu lui Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld a încetat din viață ieri, la vârsta de 85 de ani. Veștile vin la doar o lună după ce designerul nu a fost prezent, din motive de sănătate, la show-ul Chanel haute couture din Paris. O mulțime staruri din industria modei, dar și de la Hollywood, și-au exprimat părerile de rău pe rețelele sociale, alături de fotografii cu renumitul designer, mintea creativă din spatele unor mari brand-uri precum Fendi, Chanel și propria lui linie, Karl Lagerfeld.

Keira Knightley, una dintre muzele care reprezintă casa de modă Chanel, a fost fotografiată în nenumărate rânduri de Karl. Aceasta a vorbit cu cei de la People, exprimându-și dragostea și admirația pentru designer. „Am fost foarte tristă să aud veștile despre Karl. Este o pierdere foarte mare. A fost o legendă atât ca bărbat, cât și ca forță creativă. Îi voi duce dorul.”

Diane Kruger, care a pășit de nenumărate ori pe covorul roșu purtând creațiile casei Chanel, a împărtășit câteva amintiri despre Karl: „Karl…nu-ți pot spune cât de mult ai însemnat pentru mine și cât de mult îți voi duce dorul. Nu voi uita niciodată bunătatea pe care ai avut-o față de mine, râsetele tale, imaginația ta. Am venit în Franța săptămâna aceasta pentru a te vedea și a-ți face cunoștință cu fiica mea… am inima frântă că am ajuns prea târziu. Odihnește-te în pace, te ador.”


Modelul Lily-Rose Depp, una dintre muzele Chanel, a scris pe contul de Instagram: „Inima îmi este atât de încărcată astăzi, dar atât de plină de recunoștință pentru tot ceea ce m-ai învățat și tot ceea ce ai făcut pentru mine. Bunătatea ta, umorul și loialitatea vor dăinui veșnic în inimile celor care te-au cunoscut, iar geniul tău va rămâne aici pentru totdeauna. Toate gândurile mele merg astăzi către familia Chanel și către toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit pe Karl.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Cher Karl, que dire pour exprimer à quel point vous allez nous manquer. The world will never know another force like you. My heart is so heavy today, but so full of gratitude for all that you have taught and done for me. Your kindness, humour, and loyalty will live on in the hearts of those who knew you and your genius will live on forever. I feel so lucky to have been able to work with you so closely, but even luckier to have known your heart and incredible spirit. I will hold every moment spent with you so dear. Words cant express how much your belief in me has impacted every aspect of my life; it is a gift I could never thank you enough for. You truly made my dreams come true. Thinking of my Chanel family today and all those who knew and loved Karl ❤️ Karl, on vous aime. Merci, merci, merci. Vous êtes éternel.

O postare distribuită de Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) pe

Kaia Gerber, un alt model care a apărut în show-urile de modă Chanel, și-a exprimat părerea de rău pentru pierderea designerului: „Mă doare să scriu aceste lucruri. Dragul meu Karl, m-ai învățat lucruri pentru care îți sunt veșnic recunoscătoare. Nu pot exprima în cuvinte cât de norocoși suntem cu toții că am fost onorați cu viziunea ta, fetele tale te iubesc enorm. Lumea este mult mai frumoasă acum, datorită ție. Îți mulțumesc pentru tot, nimeni nu se va compara niciodată cu tine.

Mama lui Gerber, Cindy Crawford, a scris câteva lucruri despre renumitul fashion icon, alături de o fotografie din anii `90: „@karllagerfeld talentul tău incredibil și bucuria de a trăi ne vor lipsi tuturor, noi cei care iubim moda, care te iubim pe tine.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@karllagerfeld your incredible talent and joie de vivre will be missed by all of us who love fashion and you

O postare distribuită de Cindy Crawford (@cindycrawford) pe

Melania Trump, Prima Doamnă a Statelor Unite, a scris pe Twitter că „lumea a pierdut un geniu creativ”, postând o fotografie cu ținuta pe care Karl a creat-o pentru ea, la prima apariție oficială ca Primă Doamnă.

Designerul Valentino Garavani i-a adus, de asemenea, un omagiu lui Karl, postând o fotografie alături de mesajul: „Sunt atât de trist, iar cuvintele nu-mi pot descrie suferința. Te iubesc, prietene.”

Victoria și David Beckham și-au arătat recunoștința spunând: „Atât de trist să aud aceste vești. Karl a fost un geniu, mereu atât de bun și de generos cu mine atât personal, cât și profesional”, a scris Victoria, în timp ce David a ales un citat de-al designerului: „Evoluția este secretul pasului următor.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

So incredibly sad to hear this. Karl was a genius and always so kind and generous to me both personally and professionally. RIP x vb

O postare distribuită de Victoria Beckham (@victoriabeckham) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Evolution is the secret for the next step' – rest in peace, Karl Lagerfeld ❤

O postare distribuită de David Beckham (@davidbeckham) pe

Surorile Gigi și Bella Hadid și-au găsit cu greu cuvintele pentru a le pune într-un mesaj despre Karl. „Nu va mai exista un alt Karl Lagerfeld. Fiecare secundă alături de tine a fost o onoare, bucurie și inspirație. Îmi doresc să-ți fi dăruit o ultimă îmbrățișare”, a scris Gigi, în timp ce Bella a adăugat: „Nimic nu pare potrivit în acest moment. Mă simt atât de norocoasă că am avut parte de prezența ta.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Karl, I will miss your indescribable presence, watching your calm, quiet, genius mind working, your little jokes, amazing stories, and experiencing the clothes, sets, and productions only you could dream up. Thank you for believing in me and for the beautiful, incredible opportunities you brought to my career, but mostly, thank you for giving me the honor of knowing the magic behind the myth. There will never be another Karl Lagerfeld. I am overwhelmed with sadness today, but also with so much love, admiration, and gratitude for you. To all his beloved friends and colleagues, and his favorite girl Choupette, my heart is with you. ❤️ Rest In Peace King Karl. I didnt want this day to come.

O postare distribuită de Gigi Hadid (@gigihadid) pe

Coco Rocha i-a mulțumit lui Karl Lagerfeld pentru toate oportunitățile pe care i le-a oferit în cariera sa de model: „A fost un bărbat care mi-a oferit mie și altor persoane o abundență de oportunități incredibile și experiențe în modă, artă și viață. Sincer, este sfârșitul unei ere.”

Actrița Penelope Cruz se numără printre persoanele care l-au cunoscut pe Karl, după ce a apărut în campania Chanel în octombrie 2018: „Mereu va exista un loc în inima mea pentru tine, dragul meu Karl. Nu voi uita niciodată bunătatea ta, generozitatea și cât de mult am râs împreună. Voi prețui acele momente pentru totdeauna.”

Donatella Versace a menționat că Lagerfeld a reprezentat o adevărată inspirație pentru ea și fratele său, Gianni: „Karl, geniul tău a influențat viețile multor persoane, în special a mea și a lui Gianni. Nu vom uita niciodată talentul tău incredibil și inspirația nesfârșită. Am învățat mereu de la tine.”

Mai mult decât un designer, Karl Lagerfeld a fost fotograf și regizor, implicându-se în crearea campaniilor pentru colecțiile Chanel, Fendi și Karl Lagerfeld.

Citește și:
15 cele mai reprezentative ținute create de Karl Lagerfeld pentru Chanel

Foto: Instagram, Twitter, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people