Celebritati la receptia organizata de Stylebop.com si NEXT Management

Directorul de moda Stylebop.com, Leila Yavari, si presedintele NEXT Management, Saif Mahdhi, au gazduit, duminica seara, o cina privata in celebrul restaurant din Paris, Caviar Kaspia, la care au participat numeroase celebritati.

O cina privata si o somptuoasa receptie au fost organizate in seara zilei de duminica, pentru diverse personalitati cu influenta globala din domeniul modei, printre care s-au numarat si Rita Ora, Olivia Palermo, Elena Perminova, Roland Mouret sau Anthony Vaccarello.

Gazdele acestui eveniment au fost Leila Yavari, care este directorul de moda Stylebop.com, si Saif Mahdhi, presedintele agentiei globale de modeling NEXT Management. Acestia le-au oferit invitatilor lor cele mai cautate specialitati ale faimosului restaurant aflat in Place de la Madeleine, dar si o inedita petrecere cu muzica hip hop.

Stylebop.com si NEXT Management sunt doua companii de top in domeniul modei globale, site-ul adunand laolalta peste 250 de branduri de lux, iar agentia de modeling facand conexiunea intre talentele de top din moda si entertainment cu brandurile recunoscute pe plan international.

Foto: Stephane Feugere pentru Stylebop.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people