Cele mai frumoase rochii de la Premiile Oscar 2018 (GALERIE FOTO)

Detalii strălucitoare, croiuri impecabile și, nu în ultimul rând, purtate cu atitudinea potrivită: iată cele mai frumoase rochii la Premiile Oscar 2018.

Dacă vorbim despre Oscaruri, vorbim despre strălucire, despre un look perfect pe covorul roșu. Celebritățile au apelat la cei mai în vogă designeri și la cei mai buni stiliști pentru a se asigura că arată impecabil. Cele mai frumoase rochii de la Premiile Oscar 2018 s-au făcut remarcate prin detalii dar și prin felul în care au fost purtate – iată care sunt acestea, în galeria noastră!

Fiecare dintre aceste celebrități cu siguranță se va regăsi pe listele cu „cel mai bine îmbrăcate vedete' de la Premiile Oscar 2018 și nici nu este de mirare. Covorul roșu al acestui eveniment este ocazia perfectă pentru a arăta și a se prezenta în cea mai bună „formă', iar de ochii scrutători ai camerelor de luat vederi și ale criticilor mereu atenți nu scapă niciun detaliu, oricât de mic.

Anul acesta, pe covorul roșu al Premiilor Oscar, au fost preferate, deloc surprinzător, creații couture, hand-made, cu aplicații prețioase. Unele dintre piesele vestimentare ne-au adus aminte de alte look-uri iconice, purtate tot pe covorul roșu la Premiile Oscar, iar una dintre acestea este rochia purtată de Saoirse Ronan, creație Ralph Lauren, care pare a fi un tribut adus iconicei rochii roz purtată de Gwyneth Paltrow în 1999.

Acestea fiind zise, te mai invităm încă o dată să vezi care au fost cele mai frumoase rochii de la Premiile Oscar 2018!

Citeste si:
Moda masculină la Premiile Oscar 2018

Foto: image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people