Ce vedetă ar fi fost deja eliminată din emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Sunt celebru, scoate-mă de aici! este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și le pune față-n față cu cele mai mari fobii ale lor.

Ce vedetă ar fi fost deja eliminată din emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și le pune față-n față cu cele mai mari fobii ale lor. Izolate, departe de casă, fără acces la telefon sau internet, trăind sub cerul liber într-o junglă plină de animale și insecte, fără hrană și fără confortul domestic, 12 celebrități au acceptat provocarea vieții lor: să lupte pentru titlul de Regele sau Regina Junglei.

Nume cunoscute din toate domeniile își vor împinge la maximum limitele psihice și fizice în cel mai așteptat reality show al toamnei. Actori, cântăreți, creatori de conținut, sportivi și jurnaliști celebri vor simți pe pielea lor teama de înălțime, claustrofobia, frica de spații întunecate, se vor întâlni cu șerpi, șobolani, tarantule, gândaci, viermi, vor gusta din preparate culinare greu de privit și mirosit. Totul pentru a-și demonstra că nimic nu este imposibil.

„Sincer, trebuie să fii nebun să vii aici competitor. Probele sunt foarte dure și pare că dificultatea sporește cu fiecare etapă. Mai mult, concurenții au venit aici pentru a răspunde unor provocări legate de fricile pe care le au… ei bine, până acum ai noștri s-au luptat cu frica de păianjeni, de șobolani, de înălțimi, de șerpi, broaște, crabi și multe alte creaturi. Pe deasupra… nu vă puteți închipui ce scârboșenii au ales să bea și să mănânce! Ce m-a șocat pe mine este că până acum nu a strigat nimeni „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, cu toate că ne așteptam să se întâmple. Sunt tari oamenii, tari de tot!”, a spus Cabral.

Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant) sunt cei 12 concurenți care vor trăi aventura Sunt celebru, scoate-mă de aici!, prezentată de Cabral și Adela Popescu.

Ce vedetă ar fi fost deja eliminată din emisiune

Se pare că actorul Paul Diaconescu ar fi părăsit deja emisiunea, el fiind protagonistul unui video postat pe TikTok despre care realizatorul clipului spune că a fost realizat cu puțin timp în urmă.

Clipul în care apare tânărul actor a fost filmat noaptea, iar potrivit realizatorilor, actorul ar fi declarat că nu are voie să iasă din casă pe timp de zi, ca urmare a contractului semnat cu ProTV, pentru participarea sa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

@catadinu663 @Paul Diaconescu Eliminat de la emisiunea ,,Sunt celebru scoate-ma de aici” ,se întâlnește cu o minoră de 15 ani in parc la 2 noaptea. El a spus că motivul iesirii la această ora târzie este datorat interzicerii de a iesi din casă pe timp de zi ( de unde am dedus eliminarea din emisunea ,,Sunt celebru scoate-ma de aici”. „)#pauldiaconescu #suntcelebruscoatemadeaici #protv #protvromania #justitiaruldeberceni ♬ sunet original – catadinu663

Citește și:
INNA și Deliric, video inedit pe rețelele de socializare. Cum au fost surprinși artiștii

FOTO: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people