Ce sex va avea copilul lui Cabral, care urmează să vină curând pe lume?

Andreea Ibacka a dezvăluit ce sex va avea copilul lui Cabral, după ce a regizat un adevărat serial în care urma să îl anunțe pe partenerul său dacă așteaptă o fată sau un băiat.

Ce sex va avea copilul lui Cabral, care urmează să vină curând pe lume?

Copilul lui Cabral și al Andreei Ibacka, care urmează să vină curând pe lume, este băiat. Dezvăluirea a venit după multe zile în care Andreea Ibacka a încercat să-și surprindă soțul prin diverse modalități și să îl anunțe dacă va avea fată său, băiat, încercări care s-au soldat cu reacții hilare din partea prezentatorului emisiunii Ce spun românii, difuzată de PRO TV.

Andreea Ibacka a documentat video și a postat pe conturile sale de pe rețelele sociale încercările de a-i dezvălui soțului ce sex are copilul lui Cabral, iar reacția partenerului ei, care a spus în repetate rânduri că nu vrea să știe sexul bebelușului până la nașterea acestuia, a stârnit amuzamentul fanilor cuplului.

De data aceasta, prezentatorul PRO TV nu a mai scăpat de dorința soției sale de a-i spune cu orice preț, înainte de a naște, care este sexul bebelușului. Andreea Ibacka și-a urmărit soțul până în baie, unde acesta se relaxa, și a folosit, pentru marele anunț, un tub cu confetti albastru pe care l-a răspândit în întreaga încăpere. Așadar, copilul lui Cabral este băiat, dar cei doi mai au împreună o fetiță în vârstă de 3 ani, Namiko. Cabral mai are o fiică adolescentă, Inoke, în vârstă de 18 ani, din relația sa cu Luana Mitran, fosta sa parteneră de viață. Inoke a terminat de curând clasa a XII-a și a avut recent balul de absolvire.

Imediat ce Andreea Ibacka a postat filmările în care a dezvăluit ce sex va avea copilul lui Cabral, fanii săi de pe Internet s-au grăbit să transmită cuplului și celui mic cele mai bune urări. Ulterior, Cabral a postat, și el, filmulețul în care află sexul copilului pe propriile sale pagini. „N-am avut încotro, Andreea Ibacka mi-a dat de m-a julit. S-a dat cu confetti… de o anume culoare. Nu fiți spoileri, lăsați uaminii să fie și ei surprinși!”, a scris acesta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Citește și:
Cum va arăta rochia de mireasă a lui Carmen Grebenișan? Influencerul a vorbit despre nunta de vis cu Alex Militaru

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people