Ce probleme de sănătate are Delia. Mărturisirile făcute de artistă

Delia le-a povestit fanilor care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă în ultima perioadă.

Ce probleme de sănătate are Delia. Mărturisirile făcute de artistă

Delia a dezvăluit pe rețelele de socializare care sunt problemele de sănătate pe care le are în prezent. Cântăreața a povestit ce anume i-au spus medicii după ce a mers la un control de rutină. 

Delia le-a mărturisit urmăritorilor de pe Instagram că problemele de sănătate pe care le are au legătură cu coloana vertebrală. Cântăreața s-a confruntat în ultima perioadă cu dureri de spate. Se pare că aceste probleme se datorează timpului îndelungat pe care l-a petrecut pe scaun în poziții incorente în cadrul filmărilor pentru diverse show-uri de televiziune în care a fost jurată până acum. Cu ocazia aceasta, artista a dezvăluit și care este decizia pe care a luat-o ca urmare a problemelor ei de sănătate

„Doresc să mulțumesc emisiunii pentru acest spate aproape curbat, această cervicală superbă pe care am dobândit-o în urma multor ani și ani de emisiuni. Ce minunată e viața, îmi dau demisia! Da, nu o să mai stau jos, o să stau în picioare. O să stau la masă în picioare, o să fiu activă, nu o să mai stau jos, pentru că stau prost jos. Oamenii oricum nu sunt făcuți să stea în fund, jos”, a fost mesajul transmis de Delia pe Instagram. 

Delia a vorbit recent despre cea mai mare temere a ei. Artista a declarat pentru playtech.ro că nu îi place să își știe familia sau prietenii apropiați bolnavi. Deși se include și pe ea în această situație, cântăreața se gândește în primul rând la cei dragi și la bunăstarea lor. 

„Nu aș putea să fac un clasament, dar cel mai probabil boala. Nu îmi place să îi știu pe cei dragi bolnavi și bineînțeles, îmi doresc și pentru mine să fiu sănătoasă, să pot fi activă și să fac tot ce îmi doresc.”, a declarat Delia.

Citește și:
Ramona Bădescu, dezvăluiri despre cum s-a schimbat relația cu partenerul ei, după ce au devenit părinți

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people