Cu ce problemă de sănătate se confruntă Sore: „Nu știu dacă chestia asta se știe”

Sore a dezvăluit cu ce afecțiune se confruntă de ani buni.

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Sore: "Nu știu dacă chestia asta se știe"

Sore și-a luat fanii prin surprindere după ce a dezvăluit cu ce afecțiune se confruntă de ani buni, mai exact de la vârsta de 3 ani.

Îndrăgita artistă a fost invitată în podcastul lui Damian Drăghici și a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre afecțiunea cu care se confruntă, mai exact fiind vorba despre o deficiență de auz.

„Nu știu dacă chestia asta se știe. Deci, eu am auz de 50%. Nu e vreo ureche 100% și alta… 50% în total. Nu ți s-a întrebat să îmi zici ceva și să n-aud? Sau să mă strigi și eu să nu-mi dau seama? Am asta de la 3 ani”, a povestit Sore în cadrul podcast-ului.

Cântăreața în vârstă de 32 de ani a povestit și despre evenimentele care au dus la apariția acestei afecțiuni, dar și despre faptul că nu a lăsat ca acest aspect să îi schimbe stilul de viață

„La 3 ani am avut otită de trei ori în același an. De exemplu, dacă tu te întorci spatele, eu aud că vorbești dar nu înțeleg”, a mai spus Sore, precizând cu zâmbetul de buze că, din cauza acestei deficiențe ,”m-am perfecționat în cititul buzelor. Sunt și mioapă. Sunt iubita perfectă: surdă și chioară”.

Sore s-a despărțit de partenerul ei, după o relație de 8 ani

Sore a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că s-a despărțit de partenerul ei, Mircea Julean, după o relație de 8 ani. Cei doi au împreună și o fetiță adorabilă, Erin, care recent a împlinit 6 ani.

Sore a fost cea care a anunțat pe rețelele de socializare că s-a despărțit de Mircea, tatăl fetiței sale, precizând că relația lor a ajuns la final de ceva vreme, însă nu a vrut să anunțe acest lucru public.

„Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin (n.red. – fiica ei). De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie. Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz”, a scris Sore pe rețelele de socializare.

Citește și:
Ruby, fiica actriței Jamie Lee Curtis, s-a căsătorit, iar ceremonia a fost inedită

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people