Ce părere are WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, despre piesa câștigătoare a Ucrainei: „Nu înțeleg ce…”

WRS a vorbit deschis despre experiența de la Eurovision și și-a expus părerea referitor la piesa câștigătoare a Ucrainei.

Ce părere are WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, despre piesa câștigătoare a Ucrainei: „Nu înțeleg ce...”

România a fost reprezentată anul acesta la Eurovision de WRS, unul dintre cei mai fresh artiști de la noi, care a ridicat sala în picioare cu piesa sa „Llamame„. Odată întors în România, cântărețul a povestit la un post de radio despre experiența sa la Torino și și-a exprimat părerea sinceră despre melodia câștigătoare a Ucrainei.

WRS și-a exprimat părerea despre piesa Ucrainei

Piesa interpretată de WRS a obținut locul 18 în concursul muzical european. Cu toate acestea, mii de fani au cântat și dansat alături de el, într-un moment de excepție. Competiția a fost strânsă, iar voturile s-au îndreptat către piesa Ucrainei, care a fost câștigătoarea serii. Artistul român și-a dat cu părerea referitor la aceasta și a susținut că nu a fost tocmai pe gustul lui.

Întrebat dacă el consideră că trupa Kalush Orchestra a avut o interpretare mai bună decât a lui, WRS a spus că i s-a părut interesantă piesa, însă nu l-a încântat așa mult. Totuși, se aștepta la acest rezultat, însă a susținut că România merita să fie pe alt loc.

„E o piesă foarte interesantă. Piesa Ucrainei nu e pe gustul meu. E o piesă etnică, hip-hop etnică… Dar nu înțeleg ce spune. Băieții sunt foarte nice. Am vorbit puțin cu ei, dar, mna”, a spus WRS la Kiss FM.

Artistul se bucură de un succes răsunător

Deși nu s-a aflat în topul celor mai votate piese la Eurovision, artistul se bucură de un succes la care nu s-ar fi așteptat. „Llamame” este fredonată de foarte mulți fani și a ajuns cunoscută și la nivel internațional. În doar 3 luni, cântărețul, la bază dansator, a evoluat enorm și a întrecut așteptările prin prestația sa de la Torino.

„Eu am crescut în trei luni foarte mult cumva. Să ajung în Tel Aviv, în Barcelona, în Amsterdam… În Amsterdam cântau la unison. De atunci mi-am dat seama că o să fie groasă la Eurovision”, a mai spus cântărețul.

Referitor la controversa care a urmat după încheierea show-ului, WRS nu a dorit să comenteze despre scandalul în care este implicată și țara noastră. Singurele afirmații ale artistului au fost: „Nu știu ce s-a întâmplat acolo. Au făcut ei ceva„.

Citește și:
Cine a vizitat-o pe Amber Heard în noaptea dinaintea depunerii actelor pentru divorțul de Johnny Depp?

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people