Ce face și cum arată acum Charlene Tilton, celebra Lucy Ewing din serialul Dallas

Charlene Tilton a devenit celebră în lumea întreagă datorită rolului pe care l-a interpretat în serialul de succes Dallas.

Charlene Tilton a devenit celebră în lumea întreagă datorită rolului Lucy Ewing, pe care l-a interpretat în serialul de succes Dallas.

Charlene Tilton este cunoscută mai ales pentru faptul că a interpretat-o ​​pe Lucy Ewing în celebrul serial Dallas, difuzat între anii 1978-1991. Serialul Dallas a avut 357 de episoade şi a stabilit atunci numeroase recorduri de audienţă, iar 30 de secunde de publicitate în timpul serialului ajunseseră să coste 700.000 de dolari.

Acum, în vârstă de 62 de ani, actrița a apărut recent în filmul de televiziune A Welcome Home Christmas, în rolul Lynn Marquee. Cu acea ocazie Charlene Tilton a acordat mai multe interviuri în care a vorbit deschis despre problemele cu care s-a confruntat atunci când celebritatea dobândită datorită rolului devenise un aspect negativ al vieții sale.

Ea a dezvăluit că a avut o relație cu adevărat specială cu actorii alături de care a filmat pentru serialul Dallas, ba mai mult decât atât aceștia au salvat-o de la moarte și au ajutat-o să nu se apuce de droguri.

„Eram aşa de naivă. La acea vreme, aveam doar 17 ani şi consumul de droguri era în floare. Angajaţii de la clubul de noapte Studio 54 îmi ofereau. Colegii din serial, mai ales Larry Hagman, Barbara Bel Geddes şi Jim Davis, au aflat şi m-au disciplinat”, a povestit Charlene Tilton.

Datorită succesului de care s-a bucurat serialul Dallas, actrița obținuse o avere frumușică – potrivit unor surse, salariul ei, atunci când popularitatea serialului era maximă, era de 50.000. de dolari pentru fiecare episod. Tilton a povestit cum a reușit să piardă toți banii pe care îi strânsese. Unul dintre contabilii ei i-a furat banii și chiar a ajuns în închisoare, altul a făcut investiții neinspirate în numele ei, iar o mare parte din bani au fost investiți în îngriirea mamei ei.

„Mama mea a fost foarte bolnavă mulți ani. Și, spre finalul vieții ei, timp de 19 luni, a fost conectată la un aparat respirator. Eu am plătit toate facturile medicale. A ține pe cineva în viață cu ajutorul unui aparat respirator timp de 19 luni este foarte costisitor”, a povestit Charlene Tilton.

Acum, la 62 de ani, actrița locuiește în Nashville, alături de fiica ei, Cherish, și cei doi nepoți. Ea își petrece timpul implicându-se în activitatea organizației nonprofit Actors for Autism, fiind unul dintre ambasadorii acestui grup.

Citește și:
Cum arată și ce face azi Noelle Vlasov, fiica lui Ingrid Vlasov și a lui Marian Nedelcu?

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people