Ce dietă urmează Bella Hadid pentru a se menține mereu în formă

Bella Hadid este un model apreciat, care a defilat până acum în show-urile celor mai importante case de modă și nu numai.

Ce dietă urmează Bella Hadid pentru a se menține mereu în formă

Bella Hadid a arătat uimitor pe catwalk în costum de baie în prezentările Victorias Secret Fashion Show, precum și în prezentarea recentă a noii colecții Savage X Fenty din cadrul Săptămânii Modei de la New York.

În cazul în care te întrebai cum reușește să se mențină în formă, doctorul nutritionist Charles Passler, cel care are grijă și de Adriana Lima sau Naomi Watts, a dezvăluit pentru People care este dieta pe care o urmează Bella Hadid pentru a fi mereu pregătită pentru o prezentare. „Este important să le învăț să își schimbe stilul de viață în unul care le permite să își păstreze obiectivele, indiferent că este vorba de un somn mai bun sau de o greutate mai bună sau sport și hidratare.”

Având în vedere organismul Bellei și stilul ei de viață, doctorul a creat un regim bogat în grăsimi și în proteine, dar slab în carbohidrați.

„Este proteină potrivită, grăsime potrivită și multe, multe legume fără amidon. Aceasta este, de obicei, cea mai simplă și sigură metodă pentru a te asigura că o persoană se menține”, a spus acesta. Doctorul a adăugat: „Dacă mănânci mulți carbohidrați, împreună cu proteine și grăsimi, corpul va folosi mai întâi carbohidrații pentru a se hrăni. Corpul iubește carbohidrații, așadar el îi va reține și când nu vei avea nevoie de mai multe resurse, organismul va transforma caloriile extra venite de la grăsime și proteine în grăsime a corpului”.

În plus, el explică că, deși avem impresia că acești carbohidrați ne dau energie, adevărul este altul. „Prin eliminarea carbohidraților și consumarea proteinelor și a grăsimii, nu doar că vei menține un nivel scăzut al caloriilor, dar vei avea un nivel stabil de energie”.

Ce este recomandat să mănânci? Doctorul nutriționist a explicat că există câteva alimente foarte bune dacă vrei să îți păstrezi silueta într-un mod sănătos: „O dietă care include pește mai bun și grăsimi mai bune, de exemplu consumul de somon, poate fi foarte bună, iar un alt lucru pe care îl poți mânca sunt grăsimile sănătoase din avocado și nuci. Grăsimile sănătoase dau o senzație de sațietate, hrănesc creierul și îți dau o energie de lungă durată.”

Ei bine, dacă îți dorești să ai un corp de model ca cel al Bellei Hadid, fără a recurge însă la metode drastice, aceste sfaturi ar putea fi de folos.

Citește și:
Cum sa te machiezi ca Bella Hadid: 3 secrete de frumusete

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people