Ce cadou minunat i-a dăruit Pepe Munoz lui Celine Dion cu ocazia zilei sale de naștere

Celine Dion a împlinit vineri fabuloasa vârstă de 50 de ani iar printre apropiații care au felicitat-o și i-au oferit cadouri s-a aflat, bineînțeles, și dansatorul Pepe Munoz.

Ce cadou minunat i-a dăruit Pepe Munoz lui Celine Dion cu ocazia zilei sale de naștere

Celine Dion a împlinit de curând 50 de ani și și-a serbat ziua alături de familie și prieteni apropiați. Îndrăgita cântăreață a ținut să le mulțumească fanilor săi, cu care este foarte conectată pe rețelele sociale, prin postarea unei declarații sâmbătă, la o zi după ziua ei de naștere.

„Dragi prieteni, vreau să vă mulțumesc tuturor pentru minunatele mesaje și video-uri de ziua mea. M-au emoționat profund. Am petrecut această zi înconjurată de familie și am simțit și prezența voastră', a scris cântăreața. Citește întregul său mesaj, mai jos.

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on


Bineînțeles, printre persoanele apropiate care au ținut să îi ureze o zi minunată de naștere lui Celine Dion s-a numărat și dansatorul său, Pepe Munoz.

Despre Pepe Munoz și Celine Dion s-a tot spus, anul trecut, că ar avea o relație amoroasă după ce au fost văzuți în numeroase ipostaze apropiate vara trecută, în Paris. Deși nu au confirmat sau infirmat niciodată faptul că ar avea o relație, se pare că cei doi sunt buni prieteni.

Așadar, cu ocazia zilei de naștere a lui Celine Dion, Pepe Munoz, pasionat de desen, i-a realizat o superbă ilustrație care o înfățișează! Pepe a postat-o pe Instagram și, drept descriere, a scris, într-un mod amuzant, „La mulți ani, șefa!'.

Rămâne de văzut dacă între cei doi există ceva mai mult decât o strânsă prietenie însă cadoul lui Pepe Munoz pentru cântăreața Celine Dion este, într-adevăr, adorabil!

Citeste si:
Pepe Munoz vorbește despre relația lui specială cu Celine Dion

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people