Ce cadou de nuntă ar putea primi Prințesa Eugenie de la Regina Elisabeta a II-a

Pe 12 octombrie are loc nunta Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank, aceasta fiind cea de-a doua nuntă regală care va avea loc anul acesta.

Ce cadou de nuntă ar putea primi Prințesa Eugenie de la Regina Elisabeta a II-a

Ceremonia va avea loc tot la capela St. George, în Windsor, același loc în care s-au căsătorit și Prințul Harry cu Meghan Markle. În plus, și la nunta Prințesei Eugenie vor fi invitați și oameni simpli, iar buchetul acesteia va fi similar cu cel pe care l-a avut Meghan.

Există însă și o mică diferență când vine vorba de cadoul pe care tinerii căsătoriți îl vor primi de la Regina Elisabeta a II-a, bunica Prințesei Eugenie. Probabil știi deja că Meghan și Harry au primit York Cottage, aflată pe proprietatea Sandringham.

Regina Elisabeta a II-a a oferit astfel de cadouri și în trecut. Ea a făcut cadou reședința Sunninghill Park Prințului Andrew, Birkhall Prințului Charles și Anmer Hall Prințului William la căsătoria cu Kate Middleton. Ar putea asta însemna că și Prințesa Eugenie va primi o locuință în Sandringham? Potrivit experților, se pare că nu.

Cele mai recente nunți regale au fost cele ale Prinților William și Harry, adică viitorul rege și fratele său. Cei doi vor lucra toată viața pentru familia regală, așadar este justificată decizia Reginei de a le face cadouri atât de costisitoare. Spre deosebire de ei, prințesa Eugenie, care se va căsători cu Jack Brooksbank pe 12 octombrie, nu lucrează pentru familia regală, deși tatăl ei, Prințul Andrew, a încercat să îi găsească un rol, atât ei, cât și surorii sale, Prințesa Beatrice. Asta înseamnă că sunt șanse mici ca Regina Elisabeta a II-a să facă un asemenea cadou, însă cuplul tot ar putea primi o locuință mai mică.

Locuințele extravagante și titlurile nobiliare sunt dăruite la nuntă celor care lucrează permanent pentru familia regală. Spre deosebire de William și Harry, Eugenie are o adevărată carieră în domeniul artei, practic în afara îndatoririlor față de familia regală, așadar nu intră în aceeași categorie cu Ducii de Cambridge și Sussex.

Ce îi va dărui Regina Prințesei Eugenie? Evident, nimeni nu știe acum acest lucru, însă ne putem aminti de cadoul pe care l-a primit Zara Tindall, fiica Prințesei Anne. Aceasta s-a căsătorit cu Mike Tindall în 2011, iar atunci Regina Elisabeta a II-a le-a oferit un cadou de 40.000 de lire sterline, închizând pentru cinci zile Holyroodhouse, pentru nunta celor doi. Desigur, trebuie să ținem cont și de faptul că Zara nu deține un titlu regal, în timp ce Eugenie este deja prințesă.

Mai sunt doar câteva zile până când vom afla cu exactitate ce cadou le-a pregătit Regina Elisabeta a II-a celor doi.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry au primit cadou o a doua casă de la Regina Elisabeta a II-a

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people