Meghan Markle și Prințul Harry au primit cadou o a doua casă de la Regina Elisabeta a II-a

După ce au primit drept cadou de nuntă, de la Regina Elisabeta a II-a, conacul York de pe domeniul Sandringham, cadourile pentru Prințul Harry și Meghan Markle nu încetează să apară.

Meghan Markle și Prințul Harry au primit cadou o a doua casă de la Regina Elisabeta a II-a

Potrivit Daily Mail, Regina le-a oferit Ducelui și Ducesei de Sussex o a doua casă, de această dată pe domeniul castelului Windsor.

Sursele au declarat că ar fi vorba despre Casa Adelaide de pe domeniul Castelului Adelaide și că ar fi fost oferită drept dar de nuntă: Le-a oferit patrimoniul de gradul doi tinerilor căsătoriți, drept cadou de nuntă'. Sursa a mai spus că Meghan Markle și Prințul Harry au fost la o primă vizionare a casei și urmează să se mute în curând.

Deși Palatul Kensington nu a comentat încă știrea despre noua proprietate a cuplului regal, o sursă a declarat că Locuința are șapte intrări și ieșiri la Castelul Windsor, astfel încât vizitatorii să poată veni în vizită fără să-și facă griji că vor fi fotografiați'. Cu toate că paparazzi vor fi cu ochii pe Meghan să o fotografieze, casa Adelaide le poate oferi celor doi tineri intimitatea de care au nevoie.

Casa a fost locuită în trecut de Peter Townsend, care este cunoscut drept iubitul Prințesei Margaret, Contesă de Snowdon.

Citește și:
De ce Prințul Harry și Meghan Markle nu se țin de mână când sunt alături de Regină

Text: Andreea Burghelea
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people