Ce anunț a făcut Roxana Hulpe la TV. Prezentatoarea va naște în scurt timp

Roxana Hulpe va naște în curând o fetiță.

Ce anunț a făcut Roxana Hulpe la TV. Prezentatoarea va naște în scurt timp

Roxana Hulpe va deveni în curând mamă pentru prima dată. Prezentatoarea Știrilor PRO TV din weekend și soțul ei, Bogdan Rădulescu, vor avea o fetiță. 

Roxana Hulpe a fost invitată luni, 16 ianuarie, în emisiunea „Vorbește Lumea” de la PRO TV. Vedeta, care este însărcinată în 9 luni, a vorbit despre cum se simte în această perioadă, cu câteva zile înainte de a naște primul ei copil. Prezentatoarea are emoții și a spus care sunt temerile ei legate de rolul de mamă. 

„Nu mi-am făcut încă bagajul pentru maternitate, dar am scrise obiectele, tot ce trebuie să pun. Bogdan e emoționat, dar e foarte relaxat în comparație cu mine, care sunt foarte panicată. El are încredere că va fi totul bine, eu mă gândesc la momentul când vine pe lumea asta fetița, o aud plângând și îmi spune medicul că e sănătoasă. Asta e grija mea supremă în acest moment. (…) Mi-e teamă de grija aia permanentă. Înțeleg că din momentul în care îți primești copilul în brațe e o grijă, toată viața. Te trezești cu ea și ce faci? Sper să mă descurc, să fiu la înălțimea ei, pentru că ea mi-a adus o foarte mare bucurie. Sper și eu să-i provoc o bucurie în viață.”

Roxana Hulpe a dezvăluit și ce nume au ales ea și soțul ei, Bogdan Rădulescu, pentru fetița lor, dar și ce semnificații speciale au. 

„Are două prenume. Zora este primul, care este un nume slav și înseamnă „răsărit”, „zori de zi.” Eu îi tot zic Zora Zorilor. Cumva și-a ales singură numele. Rafila e un derivat de la Rahela, nume biblic. Bunica mea din partea tatălui era Rafila și am zis să-l ducem mai departe.”

În aceeași emisiune, Roxana Hulpe a spus că își dorește ca în luna martie să se întoarcă la pupitrul știrilor PRO TV. 

„În martie vreau să mă întorc la jurnal. Mi-e foarte dor de Cosmin Stan și de jurnalul nostru din weekend. Iar pe teren vedem, mai stau puțin. Pauza de teren va fi mai lungă. Abia aștept să mă întorc”, a declarat Roxana Hulpe în emisiunea „Vorbește Lumea” de la PRO TV. 

Citește și:
Andreea Bălan, dezvăluiri despre participarea sa în show-ul „America Express': „Ei au insistat mai multe sezoane'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people