Roxana Hulpe, înlocuită la PRO TV. Prezentatoarea se pregătește să devină mamă

Roxana Hulpe urmează să devină mamă pentru prima oară.

Roxana Hulpe, înlocuită la PRO TV. Prezentatoarea se pregătește să devină mamă

Roxana Hulpe urmează să devină mamă. Vedeta și soțul ei, Bogdan Rădulescu, vor avea o fetiță. 

Recent, s-a aflat că Roxana Hulpe nu va mai apărea o perioadă în fața telespectatorilor PRO TV, iar asta pentru că a intrat în concediu. Vedeta va deveni în curând mamă pentru prima dată și se gândește cu emoție la acest moment important. Colegul ei, Cosmin Stan, a mărturisit că speră să revină repede în platoul știrilor PRO TV. 

„Îi dăm de astăzi un mic răgaz colegei @roxanahulpe ca să se pregătească pentru marea minune care va apărea în viața ei dar o așteptăm repede înapoi la @stirileprotvro! Să te bucuri de fiecare clipă din noua ta viață care va începe imediat”, a transmis Cosmin Stan pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cosmin Stan (@cosminstanpro)

De asemenea, și Roxana Hulpe a făcut pe rețelele de socializare câteva declarații despre plecarea ei temporară de la pupitrul știrilor și a dezvăluit și cine îi va lua locul. 

„Când viața îți cere publicitate, dar ești recunoscător că motivul e o minune.
E pentru prima dată, de la terminarea facultății, când trebuie să mă opresc și să aștept. E multă bucurie, dar cu un nod mare în gât, căci aici e acasă.
De ani de zile suntem împreună atât #peteren cât și la jurnal weekend de weekend și e bucurie și plăcere. Vă mulțumesc că sunteți! Abia aștept să ne revedem!
Până atunci însă minunatele mele colege @andreeamarinescu.official și @laviniapetrea vor avea alarmă și în weekend, nu doar în timpul săptămânii, pentru că vor face echipă cu Cosmin în fiecare sâmbătă și duminică.
Pe curând! 🤍”
, a scris Roxana Hulpe pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Roxana Hulpe (@roxanahulpe)

Într-un interviu pentru Fanatik, Roxana Hulpe a vorbit despre această perioadă din viața ei. Vedeta a recunoscut faptul că primele două luni de sarcină au fost mai dificile pentru ea și a mărturisit și care a fost motivul. Acum, este mai bine și așteaptă cu nerăbdare momentul în care fetița ei va veni pe lume. 

„În primele două luni mi-a fost greu, și emoțional. Pentru că, chiar dacă mi-am dorit foarte tare fetița asta, copilul ăsta, știam că e complicat la mine că aveam niște probleme medicale. Și nu credeam că puteam rămâne însărcinată natural, dar s-a întâmplat – fără tratamente – și cumva a fost șocul veștii: „Ești însărcinată”. Atunci a fost un pic mai greu pentru că nu știam dacă sunt pregătită, nu știi niciodată dacă ești pregătită. Acum abia aștept și nu mi-e groază deloc.”

Vedeta a mai vorbit și despre problemele ei de sănătate. Roxana Hulpe a aflat în urmă cu patru ani că are endometrioză.

„Eu am endometrioză și e principala cauză a infertilității la femei. A fost un șoc când am aflat acum 4 ani, am plâns foarte tare, neștiind, căutând pe google. Dar am ajuns la niște medici foarte buni la noi, aici, care mi-au spus că se poate, să mă liniștesc că o să rămân însărcinată la un moment dat”, a adăugat Roxana Hulpe pentru Fanatik. 

Citește și:
Adela Popescu, dezvăluiri despre întoarcerea ca prezentatoare la „Vorbește Lumea'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people