Andreea Bălan, dezvăluiri despre participarea sa în show-ul „America Express”: „Ei au insistat mai multe sezoane”

Andreea Bălan a vorbit despre experiența sa în show-ul America Express, unde s-a confruntat cu dificultăți enorme.

Andreea Bălan, dezvăluiri despre participarea sa în show-ul „America Express”: „Ei au insistat mai multe sezoane”

Andreea Bălan este una dintre participantele acestui sezon America Express, care luptă alături de coechipiera ei, Andreea Antonescu, pentru fiecare amuletă. Artista a acceptat provocarea cu toată încrederea și a oferit detalii despre experiența sa în cadrul show-ului de la Antena 1.

Cântăreața și colega ei de trupă, Andreea Antonescu, au făcut față cu succes provocărilor din America, deși au recunoscut că toată experiența a fost mai dificilă decât se așteptau. Andreea Bălan a vorbit deschis despre participarea sa în emisiune și ce anume a determinat-o să accepte propunerea.

Deși a primit această propunere și în sezoanele anterioare, Andreea Bălan a declarat că nu se simțea suficient de pregătită. După ce a trecut printr-o perioadă dificilă și agitată, cântăreața s-a concentrat mai mult pe viața emoțională și pe partea spirituală. În urma experienței sale din America Express, vedeta a povestit că a avut parte de momente revelatorii.

A fost o experiență revelatorie, foarte, foarte interesantă. Ei au insistat în mai multe sezoane să merg doar că eu, psihic, nu eram pregătită. Mi se părea foarte greu, doar în acest an am fost pregătită și pentru că am luat-o pe o parte spirituală și pe o parte de autocunoaștere mult mai profundă și am zis că dacă accept și dacă fac față înseamnă că e ultima treaptă de temelie pentru transformarea mea, pentru că acolo nu mai ești brandul de aici. Ești omul fără bani, fără nimic și te bazezi pe ajutorul oamenilor. Noi aici pentru că facem ceea ce facem, uităm să mai fim umili și acolo trebuie să fii recunoscător.”, a declarat Andreea Bălan în podcastul Vin de-o poveste, găzduit de Radu Țibulcă.

Vedeta a mai vorbit și despre greutățile pe care le-a întâmpinat în cadrul competiției. Andreea Bălan a spus că, în primul rând, dorul de fiicele ei a fost greu de suportat, fiind zile în care plângea foarte mult din acest motiv. Ba mai mult, vedeta a recunoscut că a avut momente în care a vrut să renunțe.

Am făcut performanță. A fost foarte, foarte greu. În primul rând, dorul de fetițele noastre. Îmi era foarte dor de ele. Erau seri întregi în care plângeam. S-a întâmplat de câteva ori să îmi doresc să vin acasă, să renunț, să ne băgăm la cursa pentru ultima șansă și apoi ne motivam una pe cealaltă și a doua zi o luăm de la capăt. Noi eram țiplă. Fetele nu se machiau, că voiau să doarmă o oră în plus. Noi dormeam cu o oră mai puțin ca să ne aranjăm. Tu, ca artist, ca om care apare la televizor, trebuie să arăți bine. Nu există să ieși din casă nearanjată.”, a mai spus Andreea Bălan.

Citește și:
Lisa Marie Presley și cele patru căsătorii eșuate: de la Michael Jackson, Nicolas Cage și scandalul cu Michael Lockwood

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people