Andreea Bălan, anunț surprinzător pentru viitorul partener: „Face parte din mine”

Andreea Bălan a făcut un anunț neașteptat pentru viitorul său partener de viață.

Andreea Bălan, anunț surprinzător pentru viitorul partener: „Face parte din mine”

Andreea Bălan este printre cele mai îndrăgite artiste din showbiz-ul autohton, care se bucură de o carieră îndelungată și de succes, dar mai ales de o familie superbă. Cântăreața a avut un an foarte aglomerat, în care a trăit experiențe unice, iar planurile de viitor sunt și mai mărețe. Desigur, vedeta a dezvăluit că are parte și de ajutorul celor dragi pentru a putea face față responsabilităților zilnice.

Vedeta a fost plecată o perioadă departe de casă pentru filmările show-ului „America Express” de la Antena 1. De asemenea, artista a fost recent plecată într-o călătorie spirituală în India, unde a avut parte de experiențe unice. Astfel, în toată perioada cât nu a fost acasă, vedeta și-a pus baza în mama ei, care de ceva timp locuiește cu ea și fetițele sale.

Andreea Bălan, anunț pentru viitorii pretendenți

Andreea Bălan se declară foarte recunoscătoare pentru ajutorul pe care mama ei i-l oferă cu creșterea fetițelor și îngrijirea casei. Ba mai mult, cântăreața a declarat într-un interviu că nu își dorește ca mama ei să mai plece de lângă ele, făcând un anunț surprinzător pentru viitorii săi pretendenți.

 „Mama are grijă de trei fete și e o binecuvântare că mama locuiește cu noi. De când mama locuiește cu noi, viața mea este extraordinară, este mult mult mai frumoasă decât înainte, vă jur! Casa e bine, frigiderul, mâncarea, toată lumea mănâncă bine. Și n-aș vrea să mai locuiesc vreodată fără mama, adică anunț dinainte să se știe. Mama face parte din mine!”, a declarat Andreea Bălan pentru Cancan.

Întrebată ce va face dacă viitorul ei partener își va dori să se mute și el cu mama lui, Andreea Bălan a spus în spirit de glumă că vor organiza o „petrecere a mamelor”, întrucât depinde foarte mult de ajutor și se bucură de faptul că o poate avea pe mama ei alături.

„Petrecerea mamelor! E extraordinar că sunt cu mama, e foarte bine, fetele o iubesc foarte mult și fără ea nu aș putea să fiu aici sau să plec la concerte, să fac activitatea pe care o am, să fac bani ca să cresc copiii”, a mai spus vedeta.

Citește și:
Lisa Marie Presley, ultima apariție publică, cu doar două zile înainte de deces. Imaginile care ridică semne de întrebare

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people