Lisa Marie Presley, ultima apariție publică, cu doar două zile înainte de deces. Imaginile care ridică semne de întrebare

Lisa Marie Presley, singurul copil al lui Elvis și al Priscillei Presley, a murit la vârsta de 54 de ani.

Lisa Marie Presley, ultima apariție publică, cu doar două zile înainte de deces. Imaginile care ridică semne de întrebare

Lisa Marie Presley părea a avea unele probleme în timp ce mergea pe covorul roșu la Globurile de Aur 2023, cu doar două zile înainte de a muri în urma unui stop cardiac.

Într-un interviu pentru Extra, vedeta în vârstă de 54 de ani pare să aibă nevoie să se sprijine de Jerry Schilling – un prieten de multă vreme al regretatului ei tată, Elvis Presley – în timp ce era intervievată de Billy Bush.

„O să te țin de braț”, i-a spus ea lui Schilling în timp ce și-a pus brațul drept în jurul lui.

În timp ce cântăreața a continuat să-l laude pe Austin Butler pentru o astfel de reprezentare „exactă” și „autentică” a Regelui Rock-ului, fanii nu au putut să nu observe că discursul ei părea mai lent decât de obicei și părea puțin „fragilă”.

„Arăta atât de slăbită aici și durerea ei de inimă este atât de evidentă”, a comentat un utilizator, menționând că Lisa a trecut prin momente foarte dificile încă de când fiul ei Benjamin s-a sinucis în 2020.

„Uite cum l-a apucat de braț pe Jerry, cred că nu este bine aici, mă rog pentru LMP', a spus un altul.

O a treia persoană a remarcat că arăta „atât de fragilă, dar coerentă”.

Un alt clip din acea noapte, care a fost postat pe TikTok și Instagram, a strâns același gen de răspunsuri din partea fanilor.

În clip, Lisa Marie putea fi văzută chinuindu-se să coboare o serie de trepte, în ciuda faptului că este asistată de Butler și Schilling.

După apariția ei la Globurile de Aur 2023 – unde Butler a câștigat premiul pentru cel mai bun actor – cântăreața a fost dusă de urgență la spital după ce a intrat în stop cardiac.

Lisa Marie Presley a decedat la vârsta de 54 de ani. Știrea a fost confirmată chiar de mama ei, Priscilla Presley.

„Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit”, a anunțat aceasta. „A fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o. Vă cerem să ne respectați intimitatea cât încercăm să gestionăm această pierdere profundă. Vă mulțumesc pentru dragostea și pentru rugăciunile voastre. La acest moment nu vor mai fi făcute alte comentarii.”

Citește și:
Tenismena Naomi Osaka va deveni mamă pentru prima oară

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people