Lisa Marie Presley și cele patru căsătorii eșuate: de la Michael Jackson, Nicolas Cage și scandalul cu Michael Lockwood

Lisa Marie Presley a fost căsătorită de patru ori: cu Danny Keough, Michael Jackson, Nicolas Cage și Michael Lockwood.

Lisa Marie Presley a crescut în lumina reflectoarelor și a avut mai multe relații importante de-a lungul vieții. Fiica regretatului Elvis Presley a fost căsătorită de patru ori înainte de decesul ei, la vârsta de 54 de ani, pe 12 ianuarie 2023.

„Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit”, a anunțat mama ei, Priscilla Presley. „A fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o”.

Lisa Marie s-a căsătorit pentru prima dată în 1988 cu muzicianul Danny Keough, iar cuplul a avut doi copii în timpul căsătoriei care a durat șase ani: fiica Riley Keough și fiul Benjamin Keough, care a decedat în 2020. După divorțul de Danny, Lisa Marie a fost căsătorită pentru scurt timp cu regretatul Michael Jackson în anii ’90 și cu actorul Nicolas Cage timp de trei luni în 2002. A patra și ultima căsătorie a fost cu Michael Lockwood, cu care le-a avut pe gemenele Harper și Finley Lockwood, înainte de separarea lor în 2016.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Facem o trecere în revistă a celor patru căsătorii eșuate pe care le-a avut regretata fiica a lui Elvis Presley.

Danny Keough

Lisa Marie a început relația cu muzicianul Danny Keough în 1985, iar cuplul s-a căsătorit trei ani mai târziu, pe 3 octombrie 1988, când ea avea doar 20 de ani. Mama ei, Priscilla, a anunțat la acel moment căsătoria, spunând: „Sunt încântată pentru Lisa Marie. Danny este un tip grozav și nu aș putea fi mai fericită pentru ei doi”.

La scurt timp după nuntă, tinerii căsătoriți au avut și o veste incitantă de împărtășit: Lisa Marie era însărcinată cu primul ei copil. Fiica lor, Danielle Riley Keough, s-a născut pe 29 mai 1989. Trei ani mai târziu, Lisa Marie și Danny și-au întâmpinat cel de-al doilea copil, Benjamin Storm Presley Keough, născut pe 21 octombrie 1992. Cu toate acestea, după cinci ani și jumătate de căsătorie, Lisa Marie și Danny au divorțat în mai 1994.

Fostul cuplu a rămas în relații de prietenie după despărțire. În 2005, ea a spus că se consideră „ca frate și sora”.

Lisa Marie Presley a continuat: „În cele din urmă, acesta este un mesaj bun de transmis oamenilor: Încă puteți fi civilizați după o despărțire. Știam, la vârsta când am avut copiii cu el, că Danny era cineva cu care aș putea fi conectată pentru tot restul vieții mele. Știam că va fi un tată bun.”

În 2020, Benjamin, fiul Lisei Marie și al lui Danny, s-a sinucis la vârsta de 27 de ani.

Lisa Marie Presley & Michael Jackson

La scurt timp după divorțul de Danny, Lisa Marie s-a căsătorit cu renumitul muzician Michael Jackson, în vara anului 1994. Perechea s-a căsătorit în secret în Republica Dominicană și a confirmat zvonurile privind o căsătorie câteva săptămâni mai târziu, Lisa Marie spunând: „Numele meu de căsătorie este doamna Lisa Marie Presley-Jackson. Sunt foarte îndrăgostită de Michael, îmi dedic viața pentru a-i fi soție. Îl înțeleg și îl susțin. Amândoi așteptăm cu nerăbdare să ne creștem o familie”.

Lisa Marie l-a întâlnit pentru prima dată pe Jackson cu aproape 20 de ani mai devreme, la unul dintre concertele defunctului ei tată din Las Vegas. Ea avea 7 ani la acea vreme, în timp ce Jackson era încă membru al Jackson Five și nu își începuse cariera solo.

La patru luni de la nunta lor privată, Regele Pop și Lisa Marie Presley și-au făcut debutul ca soț și soție, împărtășind un sărut pe scena MTV Video Music Awards. „Gândește-te, nimeni nu s-a gândit că asta va dura”, a spus Jackson la acea vreme.

Căsătoria celor doi a durat însă doar doi ani până când Lisa Marie a cerut divorțul în 1996. Jackson s-a căsătorit ulterior cu Debbie Rowe și a avut trei copii înainte de moartea sa în 2009.

În 2010, Lisa Marie i-a vorbit lui Oprah Winfrey despre relația ei cu regretatul cântăreț, spunând că au avut la început o „căsătorie normală”.

Cu toate acestea, ea a adăugat mai târziu despre Jackson: „Singura legătură dintre Michael și tatăl meu pe acest subiect este că au avut luxul de a crea în jurul lor orice realitate pe care și-au dorit să o creeze. Au putut avea alături genul de oameni care se adaptau programului lor sau nu se adaptau. Dacă nu se adaptau, atunci puteau fi înlăturate.”

Nicolas Cage

Lisa Marie Presley s-a întâlnit pentru prima dată cu actorul Nicolas Cage în timp ce ea era încă logodită cu John Oszajca (o relație care a durat doar 16 luni). S-au întâlnit la o petrecere cu ocazia zilei de naștere a lui Johnny Ramone în octombrie 2000 și au făcut publică relația în mai 2001 – la o lună după ce Lisa Marie s-a despărțit de fostul ei logodnic. Cei doi s-au căsătorit la 25 de ani de la moartea lui Elvis în timpul unei ceremonii private în Hawaii, dar au divorțat după nici patru luni.

„Sunt tristă pentru această decizie, dar nu ar fi trebuit de fapt să ne căsătorim”, a spus atunci Lisa Marie într-o declarație emisă de publicistul ei, Paul Bloch. Cage a spus în propria sa declarație: „Nu am comentat despre căsătorie, nu am de gând să comentez despre divorț”.

La aflarea știrii că Lisa Marie a murit, Nicolas Cage, în vârstă de 59 de ani, a oferit o declarație publicației The Hollywood Reporter.

„Este o veste devastatoare. Lisa a avut cel mai molipsitor râs dintre toate persoanele pe care le-am întâlnit vreodată. Ea a luminat fiecare cameră în care intra, iar eu am acum inima zdrobită. Mă liniștesc la gândul că acum s-a reunit cu fiul ei Benjamin”, a declarat actorul.

Michael Lockwood

În 2006, Lisa Marie s-a căsătorit cu cel de-al patrulea soț al ei, Michael Lockwood. Doi ani mai târziu, ea a dus pe lume gemenele Harper Vivienne Anne și Finley Aaron Love, în octombrie 2008. Lisa Marie spunea la scurt timp după naștere că, deși Lockwood a fost „terminat în primele câteva săptămâni”, au reușit rapid să ajungă la o înțelegere. „Michael ia una, eu pe cealaltă și apoi facem cu schimbul”, a spus ea. „Important este să acordăm timp egal fiecăreia”.

La zece ani de la căsătorie Lisa Marie a cerut divorțul de Lockwood și a urmat o bătălie controversată pentru custodie. Știrile de la acea vreme spuneau că Lockwood le-a împiedicat pe gemene să călătorească la Memphis pentru sărbătorirea a 85 de ani de la nașterea lui Elvis. La cinci ani după despărțirea lor, divorțul dintre Lisa Marie și Lockwood a fost finalizat în mai 2021.

În 2017, la scurt timp după ce cuplul și-a anunțat despărțirea, Presley a susținut că a găsit o mulțime de imagini indecente și videoclipuri cu copii pe computerul lui Lockwood. Declarațiile au fost investigate, dar nu au fost aduse acuzații oficiale, autoritățile susținând că spusele Lisei Marie au fost mincinoase și folosite doar pentru a obține custodia gemenelor.

Bătălia legală a cuplului s-a terminat abia în octombrie 2022 când cei doi au ajuns la un acord comun privind pensia alimentară. Deși cuplul a avut un acord prenupțial, cântărețul a susținut că fosta lui soție a mințit cu privire la adevăratele sale venituri, mai ales după succesul peliculei Elvis. Nu se cunosc detaliile înțelegerii, la o audiere anterioră, Lockwood cerea pensie alimentară de 40.000. de dolari pe lună, în timp ce Presley ceruse custodia exclusivă a celor două fetițe.

Citește și:
Lisa Marie Presley, ultima apariție publică, cu doar două zile înainte de deces. Imaginile care ridică semne de întrebare

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video