Ce alimente consumă concurenții de la Survivor România: „Ei mănâncă doar…”

După ce mulți telespectatori s-au întrebat ce mănâncă zilnic concurenții de la Survivor România, echipa emisiunii a dezvăluit totul.

Ce alimente consumă concurenții de la Survivor România: „Ei mănâncă doar...”

Concurenții de la Survivor România sunt supuși unor probe extrem de dificile, iar condițiile de trai în junglă sunt greu de îndurat. Aceștia sunt monitorizați non-stop, iar lupta cu foamea a fost des pusă la îndoială de către telespectatori. Astfel, echipa emisiunii a dezvăluit ce mănâncă, de fapt, echipele.

Ce mănâncă zilnic concurenții de la Survivor

După ce mulți s-au întrebat ce mănâncă în fiecare zi concurenții, timp ce mai multe luni, reprezentanții de la Survivor România 2023 au lămurit lucrurile. Potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a emisiunii, concurenții sunt monitorizați 24/24, motiv pentru care nimeni nu poate trișa. Totodată, echipa Survivor a explicat faptul că echipele mănâncă zilnic nucă de cocos și alimentele pe care le câștigă în timpul probelor.

Ați fost curioși dacă: „În afara orelor de filmare, concurenții mai mănâncă și altceva pe lângă cocos?”. Nu există în afara orelor de filmare. Ei sunt monitorizați 24h/24h. Pe lângă cocos ei mănâncă doar alimentele câștigate la jocuri”, este mesajul de pe pagina de Facebook a emisiunii.

Survivor România 2023 începe astăzi, 9 ianuarie și va fi difuzat la PRO TV. În urmă cu câteva zile au fost anunțate cele două echipe pentru noul sezon.

Astfel, echipa RĂZBOINICILOR este formată din: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport.

Din echipa FAIMOȘILOR fac parte influencerița Carmen Grebenișan, artistul Jorge, actrița Ada Dumitru, fiica vitregă a actorului Bebe Cotimanis, campionul de kickbox Ionuț Iftimoaie, interpreta de muzică populară Maria Constantin, instructorul de fitness Remus Boroiu, Vica Blochina, Bianca Patrichi, fosta ispită de la Insula Iubirii, rapperul DOC, antreprenorul Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor, campioana europeană la gimnastică ritmică Ștefania Stănilă și artistul Gheboasa.

Citește și:
Rumer Willis este însărcinată. Actrița așteaptă primul ei copil alături de Derek Richard Thomas

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people