Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor România 2023?

Survivor România 2023 este cel mai așteptat show al începutului de an!

Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor România 2023?

Formatul care te scoate din zona de confort și te face să trăiești cu sufletul la gură fiecare secundă. Șansa la care mii de români au visat. Survivor România este tot mai aproape de fluierul de start. Iar în doar câteva zile, vom afla cine sunt cei 12 Faimoși ai sezonului următor.

Pe 15 decembrie, live, de la ora 21:00, în exclusivitate pe VOYO, toți abonații platformei vor putea urmări un show în care vor fi anunțați concurenții unuia dintre cele două triburi care vor scrie povestea în anul 2023.

Alături de aceștia se va afla Daniel Pavel, prezentatorul formatului care continuă să facă istorie în România!

„12 membri are Tribul Faimoși la startul celui mai puternic epic reality game show. Aptitudini și motivații croite pe măsura show-ului vor demonstra și celebritățile care au acceptat provocarea Survivor România pentru sezonul următor. Veți face cunoștință cu cele 6 fete și 6 băieți”, declară Domnul Dan înaintea emisiei speciale.

Cine sunt cei care au decis să lase confortul de acasă și să fie nevoiți să lupte pentru mâncare, adăpost și șansa de a comunica cu cei dragi? Cine sunt cei care cred că au ceea ce le trebuie până la finalul unei lupte de neratat? Vom afla în doar câteva zile!

Potrivit Fanatik.ro, câteva nume din showbiz-ul românesc ar fi fost alese pentru echipa Faimoșilor din noul sezon Survivor România. Astfel, în următorul sezon ar putea fi văzute personalități din lumea muzicii, sportului și filmului. Potrivit sursei menționate anterior, echipa de la PRO TV ar fi contactat și persoane cu povești de viață impresionante, dar și viitori concurenți care ar putea avea ceva de împărțit cu alții care au luat parte la filmările acestui reality-show. Fanatik.ro a relatat că printre aceștia s-ar afla fiul lui Cătălin Zmărăndescu, unul dintre concurenții controversați din sezonul trecut, care a fost implicată în conflicte serioase în timpul șederii sale în Republica Dominicană.

Daniel Pavel, noi detalii despre următorul sezon Survivor România

La începutul lunii noiembrie, prezentatorul TV Daniel Pavel a oferit mai multe detalii despre noul sezon Survivor România și la ce să se aștepte telespectatorii. Acesta a precizat că va fi un sezon memorabil, cu provocări mai intense și condiții dificile pentru concurenți.

„Anul trecut la Pro TV am promis un sezon memorabil. Anul ăsta, aș face așa un joc de cuvinte, va fi un show de ținut minte. De ținut minte. Pentru că oamenii, mai ales din ceea ce privește echipa războinicilor, avem inițiativa unui „La Măruță”. Avem Golden Ticket. Avem 8 finaliști acum, unul singur va fi parte din tribul războinicilor, restul de 11 sunt aleși în urma castingului. Un număr colosal, onorant de oameni este la casting. La fel și din partea faimoșilor. Deci, oamenii au văzut cu ce se mănâncă – e și aici o licență, cu ce nu se mănâncă la Survivor – au văzut, vor să fie parte din fenomen. Adică e un sezon de ținut minte, asta pot să spun. Mai multe o să aflăm la momentul potrivit”, a spus Daniel Pavel pentru VIVA!.

Citește și:
Irina Rimes și David Goldcher, surprinși în ipostaze tandre pe Instagram

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people