Iubita lui Daniel Pavel a cunoscut-o pe mama fiului prezentatorului Survivor România. Cum a decurs întâlnirea dintre cele două

Daniel Pavel a dezvăluit ce relație este între iubita lui, Ana Maria Pop, și mama fiului său.

Iubita lui Daniel Pavel a cunoscut-o pe mama fiului prezentatorului Survivor România. Cum a decurs întâlnirea dintre cele două

Daniel Pavel trăiește o poveste de dragoste alături de partenera lui, Ana Maria Pop. Cei doi se bucură din plin de timpul pe care îl petrec împreună, iar relația lor devine tot mai serioasă. Prezentatorul de la Survivor România a declarat că iubita lui l-a cunoscut deja pe fiul său și are și o relație bună cu mama lui, Anca.

Iubita lui Daniel Pavel s-a cunoscut cu mama fiului prezentatorului TV

Într-un interviu acordat pentru Playtech.ro, Daniel Pavel a dezvăluit cum își împarte timpul între proiectele profesionale și familie. Prezentatorul TV se pregătește în prezent pentru următorul sezon Survivor, însă a găsit timp vara aceasta pentru călătoriile cu cei dragi. Acesta a fost într-o vacanță de vis alături de iubita lui în Italia și Riviera Franceză, dar a petrecut timp prețios și cu fiul lui de 17 ani, Antonio, și mama acestuia.

„Vara asta calendaristic în emisfera nordică într-adevăr a început în iunie, dar pentru mine în ianuarie, pentru că e o continuă sursă de vitamina D Survivor. Am fost plecat și cu tatăl meu, cu nepoții, frate, soră, cu iubita mea și băiatul meu și cu mămica lui. Deci toate categoriile vieții mele au fost bifate. Au fost Riviera Franceză și Italia cu iubita, au fost Albania, Grecia cu băiatul și a fost România noastră bună cu familia mea, cu tata. Nepoții au 15, 8 și 7 ani, iar băiatul meu are 17 ani jumate și locuiește la Viena cu mama lui. E clasa a XII-a la Liceul Francez.”, a declarat Daniel Pavel.

Prezentatorul TV a precizat că iubita lui l-a cunoscut pe fiul său, care locuiește cu mama lui în Viena. Potrivit declarațiilor sale, Ana Maria Pop s-a împrietenit și cu mama băiatului său, iar cele două se înțeleg foarte bine.

„Da, s-au cunoscut și are o relație pot să spun chiar foarte bună, de prietenie, cu mama băiatului. Așa că au reușit, s-au cunoscut, s-au plăcut, e foarte bine. E foarte rar. Anca, mama lui Antonio, o femeie educată în Occident, a înțeles și înțelege foarte clar cum stau lucrurile în viața noastră. La fel și Ana Maria, deci cred că suntem sub auspicii foarte bune”, a precizat prezentatorul TV.

Cum se împarte prezentatorul TV între România și Austria

În ceea ce privește relația cu fiul lui, Daniel Pavel a recunoscut că nu reușește să fie fizic atât de aproape de tânărul de 17 ani pe cât și-ar dori. Cu toate acestea, prezentatorul de la Survivor se împarte între orașe și merge cât de des poate la Viena pentru a petrece timpul cu familia.

„Sunt între orașe, l-am dus la școală, dar baza am mutat-o acum la București. Locuiesc la București mai mult decât o făceam înainte. Sunt destul de prezent, chiar dacă fizic, faptic, nu sunt acolo de multe ori cu sezonul de Survivor. Am avut 18 zile de concediu, stau o săptămână la Viena, cât de des pot. Să vedem cum arată de acum înainte viața noastră”, a mai spus Daniel Pavel pentru sursa menționată.

Citește și:
Reacția lui Smiley, după ce echipa sa i-a lansat o piesă fără să știe: „Nu era în plan'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people