Câți bani ar primi săptămânal Războinicii de la Survivor România 2023

Faimoșii și Războinicii au înțeles că Survivor România le poate aduce, zi de zi, vești din cale afară și momente tot mai dificile.

Câți bani ar primi săptămânal Războinicii de la Survivor România 2023

Survivor România 2023 a început cu forțe proaspete, iar noii concurenți au trăit deja primele experiențe în jungla din Dominicană. Cele două echipe se luptă cu toate puterile pentru a căștiga imunitatea, dar și premiile la fiecare final de probă. În următoarele luni, concurenții vor trece prin momente extrem de dificile și se vor adapta unor condiții grele de trai.

Faimoșii și Războinicii au înțeles că Survivor România le poate aduce, zi de zi, vești din cale afară și momente tot mai dificile. Au învățat că, pentru a rezista trebuie să uite că există limite, că provocările sunt prea mari și că dorul de casă trebuie lăsat doar în suflet.

Deja au avut loc primele eliminări din ambele echipe, s-au făcut alianțe, au avut loc și dispute răsunătoare, iar lupta pentru marele premiu se anunță foarte strânsă.

Însă, până la marele premiu, atât Faimoșii cât și Războincii primesc anumite sume de bani pentru fiecare săptămână pe care o petrec în competiție. Iar sumele nu sunt deloc neglijabile, potrivit presei mondene.

Potrivit Fanatik.ro, concurenții de la Survivor România 2023 ar primi sume semnificative de bani pe perioada filmărilor. Carmen Grebenișan ar primi cea mai mare remunerație din rândul concurenților, depășind suma de 5.000 de euro. De asemenea, un alt concurent din echipa Faimoșilor, Jorge, ar primi 3.000 de euro pe săptămână. Bianca Patrichi, cunoscută după ce a participat la Insula Iubirii, de la Antena 1, este vedeta care primește, se pare, cei mai puțini bani, suma fiind de 1000 de euro săptămânal.

Nici sumele pe care le primesc concurenții din echipa Războinicilor nu sunt deloc mici. Fiecare dintre concurenții încasează, săptămânal, o sumă cuprinsă între 1.000 și 1.550 de euro.

Show-ul continuă și săptămâna viitoare! Triburile sunt pregătite să revină în luptă cu un singur gând: să arate că sunt cei mai buni. Cine va reuși noi victorii? Cine va învăța să reziste condițiilor tot mai dificile?

Citește și:
Madonna, gest controversat într-un video de promovare a noului său turneu. Cum a fost surprinsă artista alături de Jack Black și Lil Wayne

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people