Sebastian Dobrincu a părăsit Survivor România din motive medicale. Ce s-a întâmplat: „Nu mai pot lupta”

O nouă seară dificilă în cel mai tare sezon al reality show-ului Survivor România.

Sebastian Dobrincu a părăsit Survivor România din motive medicale. Ce s-a întâmplat: "Nu mai pot lupta"

Un început de săptămână încărcat de emoție, de vești neașteptate și de răsturnări de situație. Este Survivor România și este cel mai puternic sezon de până la acest moment. După ce duminică, Kamara și Alexandra Ciomag s-au alăturat competiției, Daria Chiper a devenit prima Războinică eliminată.

Seara a continuat cu un joc important: cel pentru provizii. Încărcați de energia primei victorii obținute miercurea trecută, Faimoșii au demonstrat o forță incredibilă și au continuat seria victoriilor. Așa că s-au întors pe insulă cu un coș bogat de orez, ulei și cartofi, dar și cu o energie mare după aceste zile. Singurul care nu s-a putut bucura de victoria obținută a fost Sebastian Dobrincu care s-a accidentat și a fost nevoie de intervenția medicilor.

A urmat apoi lupta de pe traseu pentru kit-ul de pescuit, câștigată de echipa Războinicilor, însă pentru Faimoși veștile proaste nu s-au oprit aici. Daniel Pavel l-a invitat pe Sebastian Dobrincu alături de colegii săi, însă nu pentru a reveni în competiție. Faimosul a dezvăluit că starea sa de sănătate este cu mult mai gravă decât a părut atunci când s-a accidentat.

Sebastian Dobrincu va suferi o intervenție chirugicală la picior, la recomandarea medicilor, drept urmare, trebuie să părăsească show-ul și se întoarcă acasă. Faimosul a recunoscut că îi va fi dor de colegii săi și că și-ar fi dorit să dea tot ce are mai bun în competiție, însă se vede nevoit să părăsească show-ul.

„Până acum Survivor a fost o experiență care mi-a priit. Intram pe traseu cu drag. În schimb cred că toate lucrurile în viață se întâmplă cu un motiv. Se pare că se termină aici. Sunt recunoscător pentru tot ce am trăit aici. (…) Verdictul medical spune că am nevoie de intervenție chirurgicală de urgență. Doare mai puțin intervenția medicală decât faptul că nu mai pot lupta”, a spus Sebastian Dobrincu.

Eliminarea lui din emisiune a fost confirmată și de Daniel Pavel.

„Din punct de vedere medical, pentru tine, Survivor România se oprește aici și acum”, a declarat prezentatorul emisiunii.

Sebastian Dobrincu a transmis ulterior și un mesaj fanilor care îl urmăresc pe rețelele de socializare.

„Un picior în minus, povești incredibile, lecții de viață și prietenii de neprețuit. Cu asta închei capitolul @survivorromania.oficial. Abia aștept să vă povestesc, imediat după operație, tot ce am trăit în Dominicană. Vă iubesc enorm și vă mulțumesc pentru căldura voastră!”, a declarat acesta.

Citește și:
Madonna, gest controversat într-un video de promovare a noului său turneu. Cum a fost surprinsă artista alături de Jack Black și Lil Wayne

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people