Dieta cu care Carmen Grebenișan a scăpat de kilogramele în plus. Concurenta de la Survivor are o siluetă de invidiat

Carmen Grebenișan este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri de la noi.

Dieta cu care Carmen Grebenișan a scăpat de kilogramele în plus. Concurenta de la Survivor are o siluetă de invidiat

Carmen Grebenișan este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri de la noi și se poate declara o femeie împlinită atât de plan profesional, cât și sentimental. Tânăra are o comunitate impresionantă de fani care îi urmăresc fiecare mișcare și îi apreciază în număr mare postările.

Carmen Grebenișan este una dintre concurentele din emisiunea Survivor România, ea făcând parte din tribul Faimoșilor, și demonstrează cu fiecare probă că are o condiție fizică de invidiat și o ambiție imensă.

În urmă cu ceva timp, Carmen Grebenișan le povestea fanilor că a avut o perioadă în care nu era mulțumită de cum arăta pentru că se îngrășase câteva kilograme, așa că a decis să ia măsuri. Ea a apelat la fasting, o cunoscută metodă de a slăbi, pe care o folosesc multe vedete, atât de la noi, cât și de la Hollywood.

Carmen Grebenișan a povestit atunci că a redus numărul de calorii consumate și că a mâncat doar într-un interval stabilit, mai exact între orele 12:00 și 19:00. Pe lângă faptul că a reușit să slăbească, dieta urmată de ea a mai avut și un alt efect, mai exact, vedeta a reușit să scape și de celulită.

„Când am văzut că am 59 de kilograme m-am întrebat către ce mă îndrept. Am slăbit cu fasting și am mâncat numărul de calorii între 12:00 și 19:00. Am scăpat și de celulită”, a povestit aceasta pe rețelele de socializare.

Carmen Grebenișan, declarații sincere despre dorința de a deveni mamă

Relația dintre Carmen Grebenișan și soțul ei a debutat ca una de prietenie, dar s-a transformat cu timpul în ceva mai mult, iar acum sunt foarte îndrăgostiți, lucru care se poate observa cu ușurință și din postările pe care cei doi le fac pe rețelele de socializare.

Carmen Grebenișan și soțul ei, Alex Militaru, și-au spus „Da” pe 28 august 2021, la Primăria Sectorului 2 din București, și au organizat o petrecere restrânsă, pentru familie și cei mai apropiați prieteni, la un restaurant din capitală.

Cu toate acestea, ca în cazul oricărui cuplu căsătorit, Carmen Grebenișan este adesea întrebată despre momentul în care va decide să aibă un copil, însă aceasta nu se consideră pregătită pentru un pas atât de important.

„Cred că mai durează. Nu știu când. Dacă în 3 luni mă hotărăsc…poate nici nu mă hotărăsc și se întâmplă. Nu știu, în mod normal, nu este prioritară decizia aceasta. Am alte planuri momentan.”, a declarat Carmen Grebenișan, pentru Ego.ro.

Mai mult chiar, Grebenișan susține că se obișnuiește cu greu cu noul statut de femeie măritată, însă este fericită că a luat decizia de a se muta din Cluj la București.

„6 ani în total am stat la Cluj și m-am mutat aici cu prietenul meu de atunci. Dar acum am soț. Și stau cu soțul. Mie nici nu îmi vine să cred că am soț, îmi e foarte greu să vorbesc de mine ca și cum sunt căsătorită, că nu mă simt așa. Tot timpul zic iubitul meu, dar îmi e greu să cred că e soțul. E foarte greu. Nu știu, mi se pare că sunt prea tânără ca să fiu căsătorită. Dar nu este de asta, pur și simplu îmi este greu să îmi atribui acest statut pentru că ideea de soție mi se pare alta.”, a mai spus Carmen Grebenișan pentru sursa citată.

Citește și:
Nicole Cherry, declarații sincere despre operațiile ei estetice

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people