Nicole Cherry, declarații sincere despre operațiile ei estetice

Nicole Cherry a vorbit deschis despre operațiile sale estetice.

Nicole Cherry, declarații sincere despre operațiile ei estetice

Nicole Cherry a devenit mamă pentru prima dată în luna noiembrie a anului 2021, iar de când a venit fiica ei pe lume, vedeta se declară cea mai fericită femeie. Artista a făcut acum declarații sincere și despre operațiile sale estetice.

Ea a dezvăluit că, în urmă cu un an, a apelat la ajutorul medicului estetician pentru o intervenție la nivelului bustului și se declară foarte mulțumită de rezultat, mai ales că nu a fost vorba despre o mărire exagerată a bustului și chiar puțină lume a observat schimbarea pe care a făcut-o.

„Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint. Eu n-am avut niciodată (n.red.- sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia. N-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta. Mă simt mult mai bine, n-am exagerat, drept urmare abia acum se face anul și nu și-a dat nimeni seama”, a declarat Nicole Cherry într-o emisiune de la Antena Stars.

Cântăreața își mai dorește un copil

Nicole Cherry a vorbit într-un interviu acordat recent și despre dorința ei de a mai avea un copil.

„Cu siguranță o să am doi copii sau trei, dacă am un băiat am zis că nu o să mai fac, dar dacă nu o să am un băiat a doua oară, poate o să mai încerc și o să mai fac și al treilea copil. Dar, dacă voi avea băiat și fată, clar mă voi opri la doi. Asta dacă-mi iese din a doua oară, să fie băiat.”, a spus Nicole Cherry pentru Click!

Nicole Cherry a declarat că și-a dorit mereu să fie o mamă tânără și se simte cât se poate de bine în această ipostază. Vedeta se ocupă de creșterea fiicei sale sale, Anastasia, iar partenerul ei, Florin Popa, este un adevărat sprijin. Cu toate că viața lor s-a schimbat radical, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată.

„Mă simt extraordinar, este cel mai frumos lucru pe care l-am primit de la viață. Mi-am dorit să fiu mamă tânără, chiar de fetiță întâi, iar tot acest bine, din prezent, mă face să declar că sunt cel mai binecuvântat om de pe lumea asta. Clar, viața mea de acum s-a schimbat, sunt mult mai responsabilă, dedicată fetiței noastre, cu tot ce înseamnă implicarea mea și a lui Florin, pentru a o crește și a o îngriji cât mai bine pe Anastasia.”, a mai spus artista pentru sursa citată anterior.

Citește și:
Brad Pitt, mărturisiri oneste despre cum i s-a schimbat viața de când a divorțat de Angelina Jolie

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people