Cătălin Bordea spune adevăratul motiv pentru care nu își dorește o relație după ce a divorțat: „A început să…”

Cătălin Bordea a vorbit deschis despre viața lui amoroasă.

Cătălin Bordea spune adevăratul motiv pentru care nu își dorește o relație după ce a divorțat: "A început să..."

Acum câteva luni, Cătălin Bordea a confirmat că el și soția lui, Livia, s-au despărțit. După ce în presă au apărut mai multe zvonuri conform cărora cei doi ar fi divorțat în secret la notar, comediantul a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect. Juratul emisiunii „iUmor” de la Antena 1 a cunoscut-o pe Livia în anul 2012. Cei doi s-au căsătorit civil în 2014, iar în 2019 a avut loc cununia religioasă.

Cătălin Bordea a trecut ulterior prin momente dificile după ce au apărut imagini cu fosta sa soție, Livia, în timp ce se săruta cu bunul lui prieten, Spike. Surse din presa mondenă au declarat că relația dintre Livia, fosta soție a juratului de la iUmor, și Spike este mai serioasă decât se credea, mai mult chiar, cei doi s-au mutat împreună.

Mai mult chiar, la începutul lunii ianuarie, Spike a publicat pe contul său de Instagram prima imagine în care apare împreună cu fosta soție a lui Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea, declarații despre viața lui amoroasă

Invitat în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Cătălin Bordea a mărturisit că nu își dorește în acest moment o altă relație.

„Chiar m-am obișnuit, adică a început să… Nu (n.red. – nu este deschis pentru o relație), adică deschis spre o relație? Nu!”, a mărturisit Cătălin Bordea, citat de Spynews.ro.

Comediantul a vorbit deschis și despre defectele sale și cum s-a schimbat după ce a divorțat.

„Sunt arogant. Înainte eram super de treabă, dar ăștia n-au noroc. Să se echilibreze balanța, Cortea e un băiat extraordinar, ca în orice formație, Tavi e de treabă. Ca defecte sunt furios, sunt rău, critic oamenii cum se îmbracă. Nu sunt… mai critic colegii, dar nu-s rău gratuit”, a spus Cătălin Bordea pentru Xtra Night Show.

Ce a dezvăluit despre ziua în care fosta lui soție s-a mutat de acasă

Invitat în podcastul lui Speak, Cătălin Bordea a vorbit deschis despre despărțirea de soția lui, făcând și confesiuni despre momentul dureros când aceasta a ales să plece din locuința conjugală.

„Cel mai greu moment a fost când a plecat de tot de acasă… Când a venit să îşi ia toate lucrurile, eu mă pregăteam să plec în turneu. Am ieşit pe uşă, m-am uitat în spate şi am văzut pentru ultima oară apartamentul cum îl ştiam. Eu nu am ştiut nimic, ea mi-a jurat că nu se întâmpla nimic între ei, deşi am insistat luni de zile. Inclusiv prietenii o întrebau dacă e ceva între ea şi el. Nu a recunoscut nimic. Am aflat din presă. L-am considerat fratele meu, venea la noi acasă, împărţeam tot, îi dădeam haine, l-am ajutat să treacă peste multe momente grele, i-am fost alături.”, a mărturisit Cătălin Bordea în podcast-ul moderat de Speak.

Cătălin Bordea a declarat că a rămas șocat atunci când a aflat cum vorbește, de fapt, Spike, fostul lui prieten despre el.

„Nu am exact timpul anume (n. red. de când a început relația dintre Livia și Spike). E prima oară când zic asta. Bai, dacă faci un lucru, nu te lăuda cu aia. E un rău pe care îl faci, nu e o chestie bună, tu te-ai băgat în casa unui.(…) De la știrea oficială nu am încercat, ce să vorbesc, n-am ce să vorbesc (n. red. cu Spike). Pe lângă asta, când aud că te mai și lauzi că ia uite ce i-am făcut fraierului ăla (…). Nu ne-am certat niciodată. Eu l-am iubit pe băiatul ăsta până în ultimul moment, a fost fratele meu”, a spus Cătălin Bordea, în podcast-ul lui Speak.

Citește și:
Iulia Vântur, dezvăluiri despre cum se înțelege cu familia iubitului ei, Salman Khan: „Sunt foarte recunoscătoare”

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people