Cătălin Bordea, un nou mesaj neașteptat după ce a anunțat că a divorțat: „E plină lumea de relații…”

Cătălin Bordea a confirmat recent că el și soția lui, Livia, s-au despărțit.

Cătălin Bordea, un nou mesaj neașteptat după ce a anunțat că a divorțat: "E plină lumea de relații..."

Acum câteva săptămâni, Cătălin Bordea a confirmat că el și soția lui, Livia, s-au despărțit. După ce în presă au apărut mai multe zvonuri conform cărora cei doi ar fi divorțat în secret la notar, comediantul a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect. Juratul emisiunii „iUmor” de la Antena 1 a cunoscut-o pe Livia în anul 2012. Cei doi s-au căsătorit civil în 2014, iar în 2019 a avut loc cununia religioasă.

Cătălin Bordea a anunțat despărțirea de soția lui, Livia. Joi, 13 iulie, câștigătorul show-ului America Express 2023 a dezvăluit faptul că au semnat actele de divorț. Comediantul nu a spus care este motivul pentru care au decis să pună punct relației lor.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”, a fost mesajul transmis de Cătălin Bordea pe contul lui de Instagram.

Cătălin Bordea, mesaj neașteptat pe internet

După ce a anunțat că divorțează, Cătălin Bordea a revenit la obiceiul de a posta cât mai des pe rețelele de socializare, iar pentru a descrie imaginile, acesta folosește adesea fraze amuzante, în ton cu activitatea lui profesională.

Recent, a postat pe contul său de socializare o poveste prin care dă de înțeles faptul că în ziua de azi cuplurile nu mai comunică între ele, acesta fiind motivul pentru care se produc numeroase despărțiri.

„Bună ziua, ce doriți? mă întreabă vânzătoarea.
-Salată de vinete, vă rog.
Am plecat din magazin cu ce am cerut si mă gândeam cât de usor ar fi și în relații dacă am cere ce avem nevoie.
Dacă la întrebarea: „Ce doriți?” răspundeam: „Nu știu, tu ce crezi?”, eram rugat să plec și să las următorul client care pare că știe ce vrea. Comunicați, dracului!
E plină lumea de relații bazate pe hieroglife și de „arheologi” frustrați că nu știu ce a vrut să zică autorul.”, este mesajul postat de Cătălin Bordea pe pagina lui de Instagram.

Cătălin Bordea, declarații despre infidelitate cu puțin timp înainte de a divorța

Cu puțin timp înainte de a confirma faptul că el și soția lui au decis să meargă pe drumuri separate, Bordea a făcut unele declarații despre infidelitate.

„Înșelatul ar trebui să fie ilegal, și de o parte, și de alta! Bărbații să nu aibă voie să înșele și nici femeile. Dacă eu îți dau un pumn în gură, tu suni la poliție că te-am rănit și ei îmi fac mie dosar penal pentru vătămare corporală. Dacă eu îți sparg casa, tu suni la poliție pentru intrare prin efracție. Dacă iau fonduri de la stat, nu pățesc nimic (n.red. – râde), dar mai devreme sau mai târziu te vede Bunul Dumnezeu. Dacă eu îți distrug inima, nu ia o turnură.”, a mărturisit Cătălin Bordea înainte de divorțul de Livia.

Juratul emisiunii „iUmor” de la Antena 1 spunea atunci câ nu a suferit niciodată din dragoste pentru că nu a fost înșelat sau părăsit.

„În momentul în care înșeli pe cineva, îi distrugi o parte din viață. Și vătămarea emoțională doare. Eu n-am suferit niciodată din dragoste, în sensul în care n-am fost niciodată înșelat sau părăsit… în afară de familie (n.red. – râde), dar eram prea mic ca să mă dărâme. Dacă vrei doar relații sexuale, nu te pune într-o relație, te vezi așa la știri (n.red. – cu cătușe la spate), un înșelător în serie!”, a continuat el.

Cătălin Bordea a făcut recent noi declarații după despărțirea de fosta lui soție, Livia, după ce au semnat actele de divorț. Acesta a precizat faptul că în prezent se concentrează pe viața lui profesională și că nu își face alte planuri personale. După ce termină filmările pentru show-ul „iUmor”, își propune să plece într-o escapadă.

Citește și:
Imaginile cu care Antonia a surprins pe toată lumea. Artista a pozat nemachiată și și-a impresionat fanii

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people