Cât de mult s-a schimbat relația dintre Lady Gaga și Bradley Cooper

Lady Gaga și Bradley Cooper au avut o interpretare memorabilă la Premiile Oscar de anul acesta, chimia dintre ei fiind vizibilă, însă ce relația au acum cei doi?

Cât de mult s-a schimbat relația dintre Lady Gaga și Bradley Cooper

Au trecut aproape două luni de la duetul lui Lady Gaga cu Bradley Cooper la Premiile Oscar, un moment plin de chimie despre care s-a vorbit zile întregi.

De atunci, Bradley Cooper și Lady Gaga și-au continuat propriul drum și, potrivit People, actorul a fost atât de ocupat să petreacă timp cu iubita sa, Irina Shayk și cu fiica lor, Lea, încât nu s-a mai întâlnit cu fosta sa colegă din „A Star is Born”.

„Se pare că Bradley nu a mai petrecut deloc timp cu Lady Gaga. Se gândește doar la familia lui”, a declarat o sursă pentru People, adăugând că relația dintre actor și Irina Shayk este mai puternică ca niciodată. „De la încheierea sezonului ceremoniilor de la Hollywood, Bradley petrece fiecare zi alături de familie. În cele mai multe zile, Bradley și Irina ies cu Lea pentru a face diferite activități împreună. Câteodată pur și simplu se plimbă pe plajă. Bradley și Irina par să se simtă minunat.”

Așadar, Bradley Cooper a reușit să meargă mai departe, însă potrivit Us Weekly, Lady Gaga a trecut cu greu peste rolul său din „A Star is Born”. „Gaga și Bradley au o chimie extraordinară și chiar au intrat în pielea personajelor în timpul filmărilor”, a declarat o sursă în martie. Astfel, Cooper a fost pregătit să renunțe la acest proiect, în timp ce Gaga „a renunțat mai greu și simțea totul foarte intens”, a adăugat aceeași sursă.

Cu toate acestea, între Lady Gaga și Bradley Cooper a fost doar o relație de prietenie, artista răspunzând zvonurilor despre o relație romantică în timpul emisiunii Jimmy Kimmel Live. „Da, oamenii au văzut iubire și ghiciți ce? Exact asta ne-am dorit să vedeți. Aceasta este o melodie de dragoste, ‘Shallow’. Filmul ‘A Star is Born’ este o poveste de dragoste”, a declarat aceasta. „Am muncit atât de mult. Am muncit toată săptămâna la acea interpretare.”

Între timp, Lady Gaga se bucură de vacanțe, ea sărbătorindu-și ziua de naștere în Cabo alături de prietenii apropiați.

Citește și:
Fosta soție a lui Bradley Cooper vorbește despre chimia acestuia cu Lady Gaga din timpul duetului de la Premiile Oscar 2019

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people