Cât câștigă actorii tăi preferaţi de la Hollywood

Rolurile mari din industria cinematografică vin la pachet cu salarii la fel de mari.

Cât câștigă actorii tăi preferaţi de la Hollywood

Toți ne-am întrebat măcar o dată oare ce sume dețin în conturile bancare actorii noștri preferați. Deși puțini dintre ei au divulgat aceste sume, speculațiile și zvonurile au circulat pe internet mereu.

Fie că recunoști sau nu, dacă unul din idolii tăi pare într-un nou film la cinema, probabilitatea ca tu să fii primul la coadă la casa de bilete este foarte mare, nu-i așa? Aceasta ar putea fi cauza din care acești actori câștigă sume exorbitante pentru fiecare rol.

Potrivit Variety, nu mulți actori mai primesc cecuri atât de valoroase în ziua de astăzi, deși personalități precum Daniel Craig sau Dwayne „The Rock' Johnson pot încasa chiar și peste 20 de milioane de dolari pentru un singur film, dar sumele pot diferenția în funcție de încasarile de la box office.

Printre actorii care câștigă cel mai bine la Hollywood se numără și Anne Hathaway care se pare că va câștiga 15 milioane de dolari pentru rolul din „Barbie'.

Jennifer Lawrence va urma să încaseze aceeași sumă pentru rolul ei din filmul „Red Sparrow' care a fost lansat anul acesta. Chris Pratt și Bryce Dallas Howard pentru „Jurassic World: Fallen Kingdom' au câștigat 10 și respectiv 8 milioane de dolari.

Tom Cruise a câștigat între 11 și 13 milioane de dolari pentru rolul său din „The Mummy'.

Alte menționări ar fi Sandra Bullock cu 10 milioane pentru „Minions', Tom Hardy cu 7 milioane pentru „Venom', Robert Downey Jr. cu 10 milioane pentru Spider-Man: Homecoming' și Ryan Gosling cu 6.5 milioane de dolari pentru First Man'.

Citește și:
Taylor Swift, cel mai bine platita vedeta din lume

Text: Sayyad Roxana
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people