Carla’s Dreams a dezvăluit motivul pentru care apare mereu cu mască: „E un preț pe care îl plătesc”

Carla's Dreams a vorbit despre motivul pentru care nu renunță la mască și prețul care vine odată cu anonimatul.

Carla's Dreams a dezvăluit motivul pentru care apare mereu cu mască: „E un preț pe care îl plătesc”

Carla’s Dreams a uimit încă de la prima sa apariție prin aspectul său, iar carisma și talentul l-au propulsat direct în topurile muzicale românești, dar și din străinătate. De-a lungul timpului, toți s-au întrebat cum arată, de fapt, artistul, dar și care este motivul pentru care apare mereu cu masca.

Carla‘s Dreams, despre motivul pentru care nu își dezvăluie adevăratul chip

Cântărețul a dezvăluit care este motivul pentru care nu a renunțat niciodată la mască și nu vrea să îli arate adevărata față. Artistul a precizat că îi este mult mai ușor să vorbească atunci când lumea nu-i știe trăsăturile reale și îl ajută să fie mai deschis cu publicul. Carla’s Dreams consideră că trebuie să lase ca muzica să îi fie cartea de identitate și preferă anonimatul.

„Masca e un preţ pe care îl plătesc cu drag! E mai uşor să vorbeşti când eşti mascat, într-un fel, dar nu e o lipsă de responsabilitate. Oricum, tot poţi fi taxat. În anumite cazuri, mă ajută să fiu mai deschis… În România, lumea nu e foarte deprinsă să înţeleagă. În anii trecuţi, am criticat atitudinea artiştilor mari din România pentru lipsa lor de asumpţie, de riscuri şi de investiţie în muzică. Înţeleg că ăsta este ritm natural pentru unii.”, a mărturisit acesta, potrivit Wowbiz.

„Nu este simplu”

În urmă cu ceva timp, au circulat zvonuri referitoare la identitatea lui Carla’s Dreams, oamenii susținând că l-au surprins fără celebrele picturi pe chip. Cu toate acestea, identitatea artistului a rămas în continuare necunoscută. Deși se bucură de o libertate mai mare, cântărețul a precizat că toate vin cu un preț.

„Pentru că în anonimat, după părerea noastră, sunt mai multe plusuri decât minusuri şi, atâta timp cât libertatea bate complicaţiile dictate de această decizie, poziţia noastră o să rămână neschimbată. (…) Nu este simplu din cauza unui standard în permanentă schimbare a ceea ce înseamnă comerţ. Libertatea, la fel ca expunerea, costă şi din moment ce crezi în faptul că muzica este menită să fie auzită, îţi creezi un standard intern privind câtă libertate eşti gata să pierzi în schimbul a ceea ce crezi”, a declarat artistul.

Artistul, alături de trupa sa, și-au surprins publicul încă de la început, iar misterul care dăinuie în jurul lor este un plus care i-a ajutat de-a lungul carierei. Carla’s Dreams a spus de mai multe ori că muzica este mai importantă decât orice imagine și vrea ca mesajul pieselor trupei să ajungă la public în toată profunzimea lor, fără a fi influențat de aspectul fizic.

Citește și:
Detalii inedite despre cum s-au cunoscut Virgil Ianțu și partenera lui de cuplu, Roxana: „Nu voi uita niciodată'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people